Bayer Zsolt: Jordan Peterson írása az elmúlt évek egyik legfontosabb írása

2022. január 23. 07:38

A publicista szerint a torontói egyetem professzorának lapunkban megjelenő cikkében az egyik legmegdöbbentőbb az, hogy Peterson Putyin egyik interjújából idéz hosszú részletet.

2022. január 23. 07:38
null

„Jordan Peterson világhírű kanadai pszichológus és kutató, a torontói egyetem professzora, otthagyta munkahelyét, ennek okait pedig egy cikkben összegezte, amely a Mandineren jelent meg” – kezdte legújabb videóját Bayer Zsolt. A publicista leszögezte:

Bayer szerint a professzor cikkében összefoglalja mindazt, amit az egyetemi világgal, a tudomány világával, és az egész életünkkel műveltek az elmúlt években „az úgynevezett progresszívek, a megvilágosodottak, és a világmegváltók”. A publicista úgy véli, Jordan Peterson egyebek mellett arról beszél, hogy megszüntették szinte teljes egészében az objektív teljesítménymérést mind a felvételiknél, mind pedig a vizsgáknál. Így aztán az egyetemekre olyan alapon kerülnek be hallgatók, hogy milyen a bőrszínük.

Bayer kiemelte: a legmegdöbbentőbb ebben az írásban talán az, hogy Peterson Putyin egyik interjújából idéz hosszú részletet.

Ne csináljátok ezt, mert egyrészt nem fog sikerülni, másrészt ebből csak tragédia születhet 

– mondja Putyin, üzenvén a Nyugatnak. „A XXI. század elején ott tartunk, hogy a volt KGB ezredes, a mai orosz elnök mondja ki az igazat, és mondja el a Nyugatnak a legfontosabb figyelmeztetést” – tette hozzá a publicista.

A teljes videót itt tekintheti meg:

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolakomarom
2022. január 23. 17:16
CDC Report: Natural Immunity was 6X Stronger Than Vaccination During the Delta Wave Facts Matter https://www.youtube.com/watch?v=07MpmQCBaQk A magyar kormany hazudik, es tagadja a tudomanyt
Rocktoberi
2022. január 23. 15:09
Nem lenne ezzel semmi gond ha ez az elmebaj megállna az óceán túlpartján de már itt van Európában is.
quimby
2022. január 23. 13:46
Tetszik, hogy Putyin a józan észről beszélt és elitélte a Marxizmus Leninizmust. Ezzel nem csak a nyugatnak, hanem Kínának is üzent.
Pelso j.
2022. január 23. 13:32
Zsolti, tehát a fél világnak azt kellene tennie, amit Putyin javasol, csak mert ti oda nyaltok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!