Boris Johnson szerint a BL-döntő megtartását el kéne venni Oroszországtól

2022. február 22. 15:37

Focival is büntetne a brit miniszterelnök.

2022. február 22. 15:37
null

Mint arról mi is beszámoltunk, vagyonbefagyasztást rendeltek el a britek öt befolyásos orosz bank ellen az ukrán válság kapcsán. A szankciókat a brit parlament alsóházában bejelentő Boris Johnson azt is elmondta: a Bajnokok Ligája Szentpétervárra tervezett döntőjét is el kéne költöztetni, mondván:

Ki van zárva, hogy egy szuverén országot megtámadó Oroszország rangos focimeccset rendezzen”

– fogalmazott.

A BL-döntő előtt egyébként az orosz labdarúgó-válogatottra egy meccs vár márciusban Lengyelország ellen.

(MTI)

Nyitókép: WIktor Szymanowicz / NurPhoto / AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csoka2000
2022. február 23. 09:55
Ennek nem csak a haja rendezetlen, hanem az agya is. Boris, nézd már meg a neved. Echte angol néve. Egyébként nem vagytok 'Nagy' Britannia és világtolvaja. Fogd be a pofádat , mert eddig soha , semmi jót nem csináltatok. A Wiskyt is a skótok csinálták. Shut up!
Tiszafa
2022. február 23. 08:27
Ja. Ezt az idiótát...Ilyen alapon, meg ennyi ésszel akkor már menjünk csak tovább e logika mentén. Tehát: 1) El kéne tiltani az orosz játékosokat a BL-ből, sőt még a Premier Ligából is. 2) A csúcs az lenne, ha visszavonnák azon klubbok indulási jogát a nemzeti és nemzetközi bajnokságokban, akiknek orosz nemzetiségű a tulajdonosa, mint pl a Chelsea! (Roman Abramovics) Tiszta hülye ez a Boris gyerek. Ezen már egy fésű sem segítene...
Bájron
2022. február 23. 00:17
Bohóc!!!?
democRATS
2022. február 22. 21:19
Az usánál több szuverén országot még senki nem támadott meg. Nem beszélve arról, hogy Oroszország nem támadta meg ukrajnát, hanem a 8 éve önrendelkezésileg különvált területeket ment megvédeni azok kérésére, ahol nem mellesleg oroszok laknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!