Lélegeztetőgépre került a HÉTSZER oltott orosz pártvezető

2022. február 09. 19:41

Zsirinovszkij válságos állapotban van.

2022. február 09. 19:41
null

Lélegeztetőgépre került Vlagyimir Zsirinovszkij, az Oroszországi Liberális Demokrata Párt elnevezésű nemzeti konzervatív parlamenti párt vezetője, akit koronavírus-fertőzéssel szállítottak kórházba – közölte az RBK orosz gazdasági lap és az URA.ru hírportál szerdán a párthoz közel álló forrásra hivatkozva.

Az RBK szerint

korábban szerdán a RIA Novosztyi és a TASZSZ hírügynökség is jelentette, hogy Zsirinovszkijt a moszkvai Központi Klinikai Kórházba szállították.

A Mash.ru úgy tudja, hogy a Covid-19-ben szenvedő 75 éves pártvezetőnek kétoldali tüdőgyulladása van. A Readovka.ru híroldal úgy értesült, hogy Zsirinovszkij két hete betegedett meg, kezdetben enyhe tünetei voltak, de később „súlyos szövődmények” léptek fel nála.

A Znak.com ugyanakkor az orosz parlament alsóházi vezetéséhez közel álló forrása valótlannak minősítette a Zsirinovszkij súlyos állapotáról szóló információkat. Informátora szerint a politikus szerdán munkaügyi kérdéseket vitatott meg az Állami Duma elnökével, Vjacseszlav Vologyinnal.

December közepén Zsirinovszkij azt közölte, hogy újra beoltották a koronavírus ellen.

Állítása szerint 2020 szeptembere óta hétszer kapott vakcinát.

(MTI)

Nyitókép: Vlagyimir Zsirinovszkij
MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2022. február 10. 14:12
A szputnyikkal 2x, talán most már 3x is lehet oltani, mert mindig más adenovírus kapszulába kell csomagolni a kódot.....
Kristály
2022. február 10. 11:03
Bedobták áldozati báránynak.
Hyazinth
2022. február 10. 10:46
Egyszerre liberális, demokrata, nemzeti és konzervatív a pártja?
MaBaker
2022. február 10. 09:38
Gondolom Janssent kapott. Csollánynak sem vált be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!