Bernard-Henri Lévy is feltűnt Ukrajnában

2022. március 14. 19:49

A filozófus szerint Volodimir Zelenszkij a modern kor Winston Churchillje. 

2022. március 14. 19:49
null

Egy Twitterre posztolt fotó alapján a liberális ügyek melletti szerepvállalásáról ismert francia filozófus, Bernard-Henri Lévy elment Odeszába, ahol ukrán katonákkal találkozott. Hétfőn Lévy úgy fogalmazott Twitter-oldalán: Volodimir Zelenszkij szerinte a modern kor Winston Churchillje. 

A Közérdekű Értelmiségiek Atyja – kicsoda Bernard-Henri Lévy?

A '68-as rendszerellenes lázadókból rendszerélvező, kozmopolita sztárokká vált baloldali értelmiségiek igazi mintapéldánya a francia Bernard-Henri Lévy. A minap a populizmusellenes kiáltványával új műsort indító BHL évtizedek óta gyakorolja a felemelt mutatóujjú aggódás hivatását – úgy, hogy közben balról és jobbról is régóta kritizálják, sőt gyalázzák az önelégültséggel vegyes felszínessége miatt. Portrénk.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galena
2022. március 15. 19:38
Ide csak hányni járok. Ennyi piszkot sehol nem lát az ember, s mind magyarul beszélnek. Szerencsére csak ordibáló egyerek.
Senki Alfonz
2022. március 15. 11:00
Először úgy olvastam, hogy ő is eltűnt és persze örültem. De nem!
Katakomba
2022. március 15. 10:40
Következö hír- Bernard-Henri Lévy eltünt Ukrajnában
szodabár
2022. március 15. 10:04
Ez pont úgy francia, ahogy a farokverő Zselé ukrán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!