Kadirov Pradát visel

2022. március 02. 17:44

Prada csizmát villantott a csecsen vezér.

2022. március 02. 17:44
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hátborzongató felvételek jelentek meg az interneten, a felvételeken Ramzan Kadirov tízezer csecsen harcost tüzelt harci kiáltásokkal. Emellett videók láttak napvilágot Groznijban készülődő csecsen katonákról, amely alátámasztotta a feltételezéseket, a csecsenek Ukrajnába indultak. A hírek szeirnt február 26-án már meg is érkeztek az országba, Kadirov ennek kapcsán nyilatkozott is. Elmondta: „Ebben a pillanatban egyetlen sérültünk vagy sebesültünk sincs, még az orra sem folyik senkinek”. „Az elnök helyesen döntött, és minden körülmények között teljesítjük a parancsait” – tette hozzá a háborút illetően.

A csecsen vezér megszólalásai nem tekinthetőek meglepőnek, köztudott, hogy Putyin feltétlen híve. Az egyik alkalommal azonban igencsak szokatlannak számító viseletben jelent meg,

egy több mint félmillió forint értékű Prada Monolith bakancsot viselt.

A bakancsról itt olvashat bővebben.

A kép forrása: YouTube / UNICA

Nyitókép: PRESS SERVICE OF THE HEAD OF CHE / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
c.critical
2022. március 03. 13:11
Fontos...
mdave88
2022. március 03. 10:58
Monolith, mi? Fejben Stalker-ezésnek éli meg a háborút ez az ürge. https://www.youtube.com/watch?v=6g_2NViBjl0
Robur
2022. március 03. 03:04
Pozőr majom.
annamanna
2022. március 03. 01:03
Mindenki példát vehet I. (Nagy) Péter orosz cárról és nejéről, a későbbi I. Katalin néven megkoronázott cárnőről: "Kerülte a szertartásosságot, a pompát – míg kegyencei fényűző palotákban éltek, ő egyszerű faházban vagy szerény udvarházban." "Szentpétervár alapítását követően a cár 1703–1708 között egy egyszerű, háromszobás faházban lakott a Néva partján. Az új főváros első palotája, a Domenico Trezzini építette Nyári palota 1714-ben készült el. A cári család beköltözése után I. Péter a szerényen berendezett földszinti szobákat, a cárné és a gyermekek a némileg fényűzőbb emeleti helyiségeket használták." "Egyik legnagyobb szenvedélye a hajóépítés volt. A nagy követség során, hollandiai tartózkodása alatt hajóácsként dolgozott a zaandami Rogge cégnél és Amszterdamban a Holland Kelet-indiai Társaságnál. Tanoncfüzetei tanúskodnak szorgalmáról és a mesterség valamennyi ága iránti buzgalmáról. A hajóépítés mellett különféle kézműves mesterségekért – esztergályosság, kőfaragás, festés, rézmetszés –, valamint a fogászatért is lelkesedett: amatőr fogászként udvaroncokat és közemberek is kezelt." https://hu.wikipedia.org/wiki/I._P%C3%A9ter_orosz_c%C3%A1r "Mindenesetre 1703-ban, amikor Mensikovot meglátogatta az otthonában, Péter találkozott Mártával.1704-ben a cár házában jó helye volt, mint szeretője, és megszületett egy fia, Péter. 1705-ben áttért az ortodoxiára, és felvette az új nevét: Katalin Alekszejevna (Jekaterina Alekszejevna). Ő és Darja Mensikova elkísérték Mensikovot és a cárt katonai útjaikra. Gondoskodott férjéről, hatni tudott a lelkére, és nem mellékesen tizenkét gyermeket szült neki. Mikor a cár belefogott Szentpétervár felépítésébe, ő és I. Péter egy kétszobás faházban laktak az építkezés mellett. Katalin főzött, mosott, nevelte a gyermekeket, és egy kis kertet tartott fenn." https://hu.wikipedia.org/wiki/I._Katalin_orosz_c%C3%A1rn%C5%91
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!