Nem nyitják meg hétfőn a humanitárius folyosókat Ukrajnában

2022. március 28. 13:21

Az ukrán hírszerzés lehetséges orosz provokációról számolt be.

2022. március 28. 13:21
null

Ukrajna hétfőn nem nyit újabb humanitárius folyosókat, miután

a hírszerzés lehetséges orosz provokációról számolt be az útvonalak mentén

– adta hírül az Index.

A korridorok azt a célt szolgálják, hogy minél több civilt lehessen evakuálni a különösen veszélyes területekről. Az ukránok már korábban is megvádolták Oroszországot, hogy célba vették ezeket az útvonalakat – írja a portál.

Nyitókép: MTI/AP/Jevhen Maloletka

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nakatomi
2022. március 28. 16:38
Ha feltesszük az obligát kérdést: Cui prodest? (Kinek az érdeke?), akkor egyértelműen látszik, hogy ki hazudik. Az oroszok érdeke az, hogy a civilek elhagyják a várost és végre "nyugodt körülmények között" leszámolhassanak az Azovval. Ők nem akarnak civileket gyilkolászni, enélkül is elég rossz a sajtójuk. Az ukránok viszont ezzel szemben a szívesen bújnak a civilek háta mögé. Ebből egyértelműen következik, hogy ők nem engedik a civileket elmenekülni a városból.
DonCiccio
2022. március 28. 15:01
Ha Gotovina tábornok Hágai Bíróság elé került, Zelenszkij főleg. Azt mondták a ,, szakértők" az idő az oroszok ellen dolgozik. Hát mégsem. Egyre inkább lehull a kék/sárga lepel és kiderül az Ukrajna nyakába rakott idegenszívű vezetés a háború folytatásában érdekelt, minél nagyobb romhalmazzá váljon Ukrajna minél több polgári áldozat legyen közben meg falaznak a náci hordáknak
OberEnnsinnen
2022. március 28. 14:52
A kazár álzsidó Kolomojszkij által pénzelt és fenntartott fasiszta Azov rettenetes terror alatt tartja a városok lakosságát. Mariupolban a felszabadító orosz katonáknak sírva zokogják az emberek, miket tettek velük ezek a vadállatok. Zelenszkijék most már oda jutottak, hogy elzárják a lakosságot a nyilvánosságtól, így titkolva a fasiszta bandák háborús bűneit. Lehullt a lepel a péniszes kazár zongoristáról. Zelenszkij is mára egy kifejezetten aljas fasiszta háborús bűnös.
Mandinka
2022. március 28. 14:45
A közös látványcsaholáson van a lényeg. Pl:kongresszus, eju, nato, oscar.... Ha ez megvan, könnyáztatta szemek milliárdjainak kereszttüzében mehet a hátsószándék projekt, és a halál belovagolhat akárhová.... Csak le kell vonni a befektetett lóvét a haszonból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!