Steven Seagal is megszólalt a háborúval kapcsolatban

2022. március 01. 13:33

Sokan várták kíváncsian, hogy az amerikai akcióhős, Steven Seagal, aki személyesen Putyintól kapott orosz állampolgárságot, hogyan vélekedik az ukrajnai invázióról.

2022. március 01. 13:33
null

„A legtöbbünknek vannak barátai és családtagjai Oroszországban és Ukrajnában”fogalmazott az akciósztár a Fox Newsnak. „Én mindkét ország népét egy családnak tekintem, és

valóban úgy gondolom, hogy egy külső erő az, amely hatalmas összegeket költ propagandára, hogy a két országot egymás ellen hangolja, provokálja”

– mondta Seagal. Hozzátette: azért imádkozik, hogy mindkét ország pozitív, békés megoldásra jusson, hogy békében élhessünk 

Az amerikai sztár régóta ápol szoros kapcsolatokat Oroszországgal és személyesen Putyin orosz elnökkel. 2003-ban ő volt a moszkvai filmfesztivál sztárvendége, ahol nagyon megkedvelték, és rengeteg ajánlatot kapott: reklámokban, filmekben szerepelt és üzletelésbe kezdett. A színész gyakran látogatott Oroszországba is. 2016 során szerb, majd orosz állampolgárságot szerzett, az útlevelet személyesen Putyintól vette át. 

Nyitókép: Ramil Sitdikov / Sputnik / AFP

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sobrik
2022. március 04. 11:28
Szarban vagy te is és a haverod is!
Baksay-Róka Béla
2022. március 02. 04:54
HIRDETEK, Putyinista seggfejek! - A SAS (Különleges Légi Szolgálat, Special Air Service) a brit haderő legfontosabb és legnagyobb harcértékű speciális alakulatának obsitosai (leszerelt, és/vagy nyugalmazott, de professzionális katonák) ÚTON VANNAK UKRAJNÁBA! A csapatban mesterlövészek, továbbá a légvédelmi és tankelhárító fegyverek kezelésében járatos specialisták vannak, akik értenek a rettegett Stinger és Javelin rakétákhoz. Az akciót NEM a brit kormány, hanem egy meg nem nevezett európai ország pénzeli egy katonai magáncégen keresztül. És már úton vannak Kijev felé... - A Francia Idegenlégió engedélyt adott ukrán származású katonáinak, hogy felszerelésükkel, fegyvereikkel együtt csatlakozzanak az ukrán hadsereghez... - Harcedzett horvát önkéntesek is Ukrajna felé tartanak... Hát így...
sheu
2022. március 02. 04:25
"egy külső erő az, amely hatalmas összegeket költ propagandára, hogy a két országot egymás ellen hangolja, provokálja" Erről van szó pontosan.
uszti89
2022. március 01. 20:14
Sajnos, mint színész borzalmas. És a szar filmjeivel terrorizál bennünket sok magyar TV csatorna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!