Egy litván színésznő menedéket kért a háború miatt, majd bulizni indult magángépével Dél-Afrikába

2022. június 14. 06:30

Ieva Andrejevaitét kiutasították és öt évre ki is tiltották a Dél-afrikai Köztársaságból.

2022. június 14. 06:30
null

Kiutasították és öt évre ki is tiltották a Dél-afrikai Köztársaságból Ieva Andrejevaite litván színésznőt, aki április végén magángéppel, vízum nélkül érkezett az országba és

arra hivatkozott, hogy az ukrajnai háború miatt menedéket szeretne kérni, majd később egy fényűző partin jelent meg.

A dél-afrikai belügyminisztérium hétfői bejelentése szerint Andrejevaitét érkezésekor tájékoztatták arról, hogy öt nap áll rendelkezésére, menedékkérelmének benyújtására, amely azonban soha nem érkezett meg a hatóságokhoz. Ezzel szemben a színésznő nem sokkal később

Rob Hersov helyi milliárdos üzletember fényűző partiján készült felvételeket töltött fel magáról közösségi oldalára,

és a sajtóban is megjelentek a partin róla készült fényképek. Siya Qoza, a dél-afrikai belügyminisztérium szóvivője szerint a színésznő szándékosan hazudott arról, hogy miért akar beutazni az országba. A 33 éves sztár többnyire litván és orosz nyelvű filmekben és sorozatokban szerepel.

(MTI)

Fotó: Sefa Karacan/Anadolu Agency via AFP

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2022. június 14. 18:07
Ez tetszik... Szija Kuza szóvivő. Vagy Szíja Kusza. Sziasztok!
Hyazinth
2022. június 14. 15:05
Kissé hajaz a fiatal Naomi Wattsra.
Akitlosz
2022. június 14. 13:06
A vajon miért van és kire nézve szégyen, hogy a Mandiner hozzászólói korrektebb és pontosabb hírforrások, mint az MTI és a Mandiner együttvéve?
Kegyes urunk Karolus
2022. június 14. 12:57
Z Dél-Afrika lenne a legutolsó hely, ahol fehér árjaként menedéket kérnék. Véletlenül nem polák ez a litván színésznőcske?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!