Zeman: Akárhogy számolok, csak két nem van

2022. június 07. 12:58

„Ha az azonos neműek házasságát bevezető törvényjavaslat kerülne az asztalra, megvétóznám” – tette hozzá Zeman.

2022. június 07. 12:58
null

Ha az azonos neműek házasságát bevezető törvényjavaslat kerülne az asztalra, megvétóznám – mondta Milos Zeman cseh elnök a Novák Katalin köztársasági elnökkel közös sajtótájékoztatóján. Hozzátette:

Akárhogy számol, csak két nem van. S hozzátette: egyetért a magyar állásponttal a szankciók tekintetében. Mint ahogy fogalmazott, nem jó lábon lőni magunkat.

Nyitókép: Mandiner

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BBrutus
2022. június 07. 19:39
Ha szerinted csak két nem van, akkor Te egy sötétben tartott trágyával etetett gomba vagy. És náci. És homofób. És különben is, irgumburgum!!
rajgy
2022. június 07. 18:20
Akkor a SZÜLEIM szó sem logikus, mert csak az egyik szülő szül!
-Zsolt-
2022. június 07. 17:50
Erről tárgyaltak Katica bogárral? Meg hogy a póknak nyolc lába van? Zsenik! Az esetleg nem került szóba, hogy mit kellene kezdeni azzal a helyzettel, hogy a szomszédban éppen népirtás és háború folyik? Áá! Az nem. Csak hogy az öreg karpántszegezőnek mi a véleménye a nemiségről. :DDD
Gulyásleves
2022. június 07. 17:44
Tudsz számolni ? Az élővilágot tanultam kisköcsög ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!