Szlovák műsorvezető a magyar képviselőnek: Meleg vagyok, mi a gondja velünk?

2022. június 14. 07:53

Gyimesi György egy interjúban kifejtette: nem szeretné, ha a középületekre bárki is kifüggeszthetné a szivárványos zászlót.

2022. június 14. 07:53
null

A szlovák OĽaNO parlamenti képviselője, Gyimesi György adott interjút a TA3 televíziónak, melyben a műsorvezető arra kereste a választ, hogy miért nem lehet szivárványos zászlót függeszteni a középületekre – olvasható az Index cikkében.

Richard Dírer ismert szlovák műsorvezető szerint jó lenne, ha a meleg közösséget, amelynek ő is a tagja, valamivel segítené a kormányzat.

Mi problémája van önnek velünk?”

– tette fel a kérdést a műsorvezető, amelyre Gyimesi György közölte: semmi. Hozzátette:

azt azonban nem szeretné, hogy a középületekre bárki is kifüggeszthetné a szivárványos zászlót.

A képviselő elmondta, hogy a szexuális kisebbségek tagjainak szerinte valóban segíteni kellene például azzal, hogy az azonos nemű pároknak lehetővé tegyék az élettársuk után való öröklést, vagy betekinthessenek a párjuk egészségügyi dokumentációjába. Hangsúlyozta azonban, hogy véleménye szerint a szexuális kisebbségek jogai a nő és a férfi házasságára épülő családmodellt ellenzik, ezért lép fel a szimbólumaikkal szemben. 

A nyitóképen: Gyimesi György / Mandiner-archív

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
corel gott
2022. június 16. 16:30
Szegény! Nem elég hogy buzi, de még tót is!
csulak
2022. június 14. 18:39
ha meleg huzza karoba magat, kb. ennyire erdekel !
anna bolena
2022. június 14. 14:37
A szivárványos zászló szlovákiai nyilvános használata nem más, mint farízeusság és diszkrimináció. A homokos vidáman lobogtathatja a zászlaját, de a magyar kisebbség ha előveszi a magyar zászlót, ha mégoly kicsit is egy futballmeccsen a dunaszerdahelyi stadionban, kemény pénzbüntetést kap. A magyar himnusz énekléséért szintén. Ja, hogy Szlovákia nem Magyarország, tehát nix magyar zászló? E szerint a logika szerint Szlovákia buziország.
Akitlosz
2022. június 14. 13:36
"Szlovák műsorvezető a magyar képviselőnek: Meleg vagyok, mi a gondja velünk?" Az, hogy közegészségügyi kockázatot jelentenek, terjesztik a majomhimlőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!