Miközben Európában nő az antiszemitizmus, Magyarország továbbra is biztonságos menedék a zsidók számára

2022. július 27. 22:51

Magyarország, ahol nagyon kevés arab bevándorló él, Európa egyik legbiztonságosabb helye a zsidók számára.

2022. július 27. 22:51
null
Veszprémy László Bernát

„Magyarország antiszemita ország? Úgy tűnik, a nemzetközi médiában és az Európai Parlamentben sokan így gondolják. Utóbbi egyik bizottsága a közelmúltban azt javasolta, hogy a COVID-19 helyreállítására szánt európai uniós forrásokat ne küldjék Magyarországra, részben azért, mert ott állítólag nem biztosítottak a zsidók jogai.

Ez a vád pontatlan, és csak arra szolgál, hogy jobb képet fessen a zsidók nehéz helyzetéről egyes nyugat- és észak-európai országokban. Ezek az országok küzdenek saját antiszemitizmusukkal szemben, mert a zsidógyűlöletet ott leggyakrabban az iszlám világból érkező bevándorlók követik el. Ezzel szemben Magyarország, ahol nagyon kevés arab bevándorló él, Európa egyik legbiztonságosabb helye a zsidók számára.”

Nyitófotó: YouTube

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. július 28. 16:31
Az itt élő arabok, és egyéb muszlimok nagy része intelligens üzletember, vállalkozó, vagy egyetemista. Velük nem volt, és remélhetően nem is lesz baj. Persze Nyugat-Európából is beszivároghatnak merénylők. A hírszerzés, rendőrség és a TEK azonban résen van.
Dezsőke
2022. július 28. 15:29
békét
Besenyő István újratőtve
2022. július 28. 15:04
"Miközben Európában nő az antiszemitizmus, Magyarország továbbra is biztonságos menedék a zsidók számára" És ez jó nekünk, magyaroknak? Úgy értem az jó lenne, ha egy esetleges iráni támadás esetén Izrael Magyarországra menekülne? Persze, persze, összeesküvéselmelét, de mégis ... játszanak csak el a gondolattal egy kicsit ...
Kriszta67
2022. július 28. 11:23
Engem érdekelne, hogy a Blaha környékén hemzsegő arabok, afrikaiak milyen jogcímen vannak itt? Ott már nem lehet 1 percig úgy sétálni, hogy ne jöjjenek szembe ilyenek többen is. Azzal áltattam magam, hogy itt tanulnak talán, de nyáron se csökken a létszámuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!