Amber Heard nem akar fizetni Johnny Deppnek, fellebbezett a döntés ellen

2022. július 04. 12:17

A színésznő jogi csapata 43 oldalban érvel amellett, miért nem Deppnek kellett volna megnyernie a pert.

2022. július 04. 12:17
null

Amber Heard jogi csapata indítványt nyújtott be a bírósághoz, amellyel azt szeretnék elérni, hogy helyezzék hatályon kívül a Johnny Depp által nemrég megnyert rágalmazási per ítéletét, és töröljék a 10 milliós kártérítést, amelyet a színésznőnek ki kell fizetnie – írja a Guardian.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a színésznő nem fog megbékélni a döntéssel, amely szerint bűnösnek mondták ki abban, hogy szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét. Most ügyvédei be is nyújtották azt a 43 oldalas dokumentumot, amelyben többek közt

azzal érvelnek, hogy az ítélet nem tükrözi azt, amit a bizonyítékok mutatnak, Deppnek csupán elméleti síkon sikerült bizonyítania állításait.

Emellett azt is állítják, hogy az egyik esküdt nem volt megfelelően átvilágítva, a születési dátuma nem stimmelt a dokumentációban, így nem is feltétlenül lehetett volna az esküdtszék tagja.

Depp vezető ügyvédje már reagált a fellebbezés hírére, Ben Chew azt nyilatkozta, hogy pont ilyesmire számítottak, legfeljebb kicsit hosszabb lett a beadvány, ám ettől nem lett lényegre törőbb. A lap szerint kevés esély van arra, hogy bíróságon kívül egyezzenek meg a felek annak ellenére, hogy Depp jogi csapata korábban utalt arra, hogy a színész lemondana a neki fizetett kártérítésről, azonban Heard láthatóan tovább harcol volt férje ellen.

Fotó: MTI/EPA/Reuters/Evelyn Hockstein

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. július 04. 19:46
Azt is mondta, hogy mivel etetnek. Ne szépítsd a dolgot. Rágjad, amit kaptál.
Brüsszelidemokrata
2022. július 04. 15:28
Mocskos kurva
röviden
2022. július 04. 13:52
Keresnek még pár dollárt ezen az ügyvédek.
Akitlosz
2022. július 04. 13:40
Azt én megértem, hogy az ügy a feleknek nagyon fontos. A világnak azonban miért? Temérdek magánper zajlik a világban az emberek között. Nem közügyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!