Frissítés: Több halálos áldozata van a koppenhágai plázában kitört lövöldözésnek

2022. július 03. 19:28

Az összes utat és a belvárossal összekötő metróvonalat lezárták, mentők és tűzoltók érkeztek a helyszínre.

2022. július 03. 19:28
null

Lövöldözés volt vasárnap egy koppenhágai bevásárlóközpontban, a dán rendőrség szerint több embert is meglőttek.

A dán rendőrség nagy erőkkel vonult ki az Amager városrészben található Fields bevásárlóközponthoz.

 

 

A lövöldözéssel összefüggésben egy gyanúsítottat őrizetbe vettek. A helyi sajtóban megjelent felvételeken állig felfegyverzett rendőröket lehetett látni és a bevásárlóközpontból menekülő embereket. A Reuters globális hírügynökség megjegyezte, a lövöldözés helyszínétől nem messze található a Royal Arena rendezvényközpont, ahol az este folyamán Harry Styles brit énekes tervezett fellépni.

(MTI)

Fotó: OLAFUR STEINAR GESTSSON / RITZAU SCANPIX / AFP

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2022. július 04. 05:59
Szóval? Soha nem fogjuk megtudni ki lövöldözött? Ali vagy Kuntakinte? Vagy a felfegyverzett rendőrök csak a Starbucksba mentek be? Vagy most kérik kölcsön Breiviket a norvégoktól és viszik a helyszínre, hogy fehér elkövetőt tudjanak felmutatni? Mert hát a dánok nem olyan lövöldözősek, anno a Wehrmacht is kb egy délután alatt megszállta őket.
szürkeSzarvas
2022. július 04. 05:50
Putyinahibás!!! :)
kozmosz
2022. július 04. 00:02
Kisportolt nép válik belőlük, ha ennyit kocognak.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 03. 22:44
Mostmár keresik mit hazudjanak. Terrorista merényletre akarják fogni, ezt diktálták nekik a kazárok! Nehogy már migri legyen! Az nem lehet, még lázadások lesznek! Mocskok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!