Steven Seagal dokumentumfilmet forgat a Donbaszban

2022. augusztus 10. 08:10

Az amerikai akciófilm-sztár szerint a konfliktusról beszélők 98%-a soha nem járt itt, ezért nem ismeri a világ az igazságot.

2022. augusztus 10. 08:10
null

A hvg arról ír, hogy Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi fejleményekről – erről Denis Pusilin, a függetlenként csak Oroszország és Szíria által elismert Donyecki Népköztársaság vezetője beszélt kedden, miután találkozott Seagallal. „Steven megjegyezte, hogy a tömegmédiában a konfliktusról beszélők 98%-a soha nem járt itt, ezért nem ismeri a világ az igazságot” – mondta a színészről, Denis Pusilin a TASS cikke szerint. Hozzátették: a szakadár terület vezetője szerint

Seagal hadifoglyokkal beszélt a jelenovkai fogolytáborban.

Pusilin Telegram-csatornáján közölte, hogy néhány rab a közelmúltban meghalt az ukrán csapatok célzott rakétacsapása következtében, írják.

Hangsúlyozták:

a szakadár vezető szerint a színésznek nem lesz könnyű dolga a tömegmédiával szemben,

ezért sok sikert kívánt a Seagalnak. Az Oroszországi Liberális Demokrata Párt (LDPR) sajtószolgálata korábban azt közölte, hogy Seagal a párt vezetőjével, Leonyid Szluckijjal együtt járt Donbaszban, aki egyben az Orosz Állami Duma (a parlament alsóháza) nemzetközi bizottságának az elnöke is, írják.

Kép forrása: Facebook

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. augusztus 10. 19:31
Talán előbb a kész filmet kellene megnézni, nem előre eldönteni , hogy milyen lesz . Persze így sokkal objektív -haladó -éljen ukrajna érzés.. ja és orbánmiattvanminden hozzászólás még hiányzik..
utolsó kisgazda
2022. augusztus 10. 14:32
A háborúnak vége. Putyin vándorol az országban, majd beül egy kisvárosi kocsmába egy sörre. Kérdezi a pincért, minden rendben van: -da ! győztünk? da,da ! Akkor rendben. Fizetek. Pincér: 150 hrivnya lesz. Na ez az a barom háború!
Nasi12
2022. augusztus 10. 12:49
Segal mindig pozitiv figurát játszott. Ezt kihasználják. Szerintem a szokásos fog történni. Sorozat lesz belöle. Beetetésként nagyon érdekesek lesznek az elsö részek. Aztán elvonják a pénzt, meg a vetitést hacsak nem megjelennek az oroszokat elítélö részek a végén. Akár Segalt kiejtö szeteplökkel ha kell. Mint pl. a rendörkutyás TV sorozatban.
Besewayo
2022. augusztus 10. 12:34
Jó arc .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!