A lengyelek sem adnának turistavízumot az oroszoknak

2022. augusztus 14. 16:09

„Lengyelország egy olyan koncepció kidolgozásán dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy ne adjanak ki vízumot az oroszoknak”– fogalmazott a külügyminiszter-helyettes.

2022. augusztus 14. 16:09
null

Ukrajna, Észtország, Lettország, Finnország és a Cseh Köztársaság felszólították az EU-t, hogy korlátozza vagy tiltsa meg az orosz állampolgárok számára a rövid távú schengeni vízumokat, tiltakozásul országuk ukrajnai inváziója ellen – számolt be a The Guardian.

Most Lengyelország is az orosz turistavízumok korlátozását fontolgatja.

– mondta Piotr Wawrzyk külügyminiszter-helyettes a PAP hírügynökségnek vasárnap, hozzátéve, hogy a következő hetekben születhet döntés a kérdésben.

Nyitókép: Adrien Fillon / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2022. augusztus 15. 09:50
Úgy látom, hogy lengyel Barátaink az EU és a jenkik cerkájának szopogatásáról, áttért az ánuszon történő kertesztcsontig történő benyalásra is! Ja, hogy ezek is már ideológiai háborút is folytatnak? Amikor meg kiderül, hogy szarba sem nézik őket utána meg sivalkodnak... A szopás és a nyalás már nem elég kedves Barátaim az EU-s pénzek megszerzésére, mutassatok be valamilyen ratyi extrát is! Szánalmasak vagytok! :-)))))))))))))))
Paskai
2022. augusztus 15. 08:57
A nagylelkű magyar kormány majd ad vízumot az orosz testvéreknek az orosz gyarmaton, miután évek óta dupla áron veszi a gázt és azzal etet minket, hogy a világpiaci árnál olcsóbban adják azok a magyarszerető ruszkik.
Sany Xepi
2022. augusztus 15. 08:03
Folytassátok az amerikaikkal is mert azok sokkal több agressziót hajtottak végre más népek ellen...
Lajoss
2022. augusztus 14. 17:40
Nagyon helyes.Mocsadék agresszor banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!