Mit ne csinálj háborúban: ne oszd meg a parancsnokság koordinátáit az interneten (videó)

2022. augusztus 17. 14:44

Az oroszok mégis megtették, az épület gyakorlatilag megsemmisült az ukránok támadása után.

2022. augusztus 17. 14:44
null

Az orosz parancsnokság a megszállt Luhanszk megyében kitüntetések átadásáról osztott meg fotókat az interneten. A fotók készítésekor azonban nem kapcsolták ki a helymeghatározást, így a képek meta-adatai között láthatóak voltak a koordináták.

Az ukránok egyből le is csaptak.

Szinte azonnal megtámadták a Liszicsanszk városában berendezett parancsnokságot, annak az épületét a semmivel tették egyenlővé. 

 

 

Nyitókép: Twitter

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NagyÖreg
2022. augusztus 18. 07:22
Az ukik csak sofőrök! A célzás távolról külföldről érkezik!
Orbanegynagygeci
2022. augusztus 17. 22:00
Buta primitív orkok.
masikhozzaszolo
2022. augusztus 17. 18:02
Hát, nem tudom. Azt tudom, hogy ha átmegyek Ausztriába, ott a gyári francia autóban a navigáció mindenféle útfelbontást aktuálisan mutat, meg ajánlja a kerülést, itt meg még a térkép sem friss, nem is lehet rá frisset kapni pénzért se. Az osztrák határ után megszűnik Nyugat számára a világ. Ha egy kis faluba megyek, már írja, csak saccol, nem pontos amit mutat. Timeszinkron semmilyen adóval. A románoknál meg pláne, ukrajnai térkép nincs is.
nuknuk
2022. augusztus 17. 17:44
Mese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!