A Katolikus Liga elítéli Joe Biden katolikusellenes rezsimjét

2022. szeptember 09. 10:04

Bill Donohue szerint Joe Biden és Soros György is a katolikus tanítások ellen harcol.

2022. szeptember 09. 10:04
null

A Katolikus Liga vezetője, Bill Donohue szerint Joe Biden és Soros György is a katolikus tanítások ellen harcol. Az elnök szerinte az amerikai történelem valaha volt leginkább katolikusellenes vezetője, ráadásul az ismert katolikusellenes John Podestát nevezte ki az elnöki főtanácsadóvá – írja a Breitbart.

Podesta katolikusellenessége a 2016-os Wikileaks cikkek nyomán vált közismertté, ugyanis kiderült, hogy az általa megalapított Catholics in Alliance for the Common Good, valamint a Catholics United szervezeteket, amelyeket maga Soros György is finanszírozott, azért hozták létre, hogy belülről bomlasszák fel a katolikus egyházat.

Nyitókép: MTI/AP/Alex Brandon

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. szeptember 09. 11:38
-zsoltkom- "A Katolikus Liga elítéli Joe Biden katolikusellenes rezsimjét" A liga szóra és a valamikori(?) katolikus szellemiségre... mekkora a hagyományőrzés? Fatális véletlen vagy tervszerűség... "Katolikus Liga (1576) III. Henrik (...) 1576. május 7-én kiadta a beaulieu-i ediktumot. Ez példátlanul nagy engedményeket tett a hugenottáknak (Párizst és közvetlen környékét, illetve az udvart leszámítva bárhol gyakorolhatták vallásukat, bármilyen hivatalt betölthettek, a bebörtönzöttek amnesztiát kaptak, a Szent Bertalan-éj áldozatait rehabilitálták stb.) (...) A Liga első harcai Az ediktum széles körű felháborodáshoz vezetett a többségi katolikusok körében, végrehajtását pedig megtagadták az északi tartományokban, és a pápához hű nemesség és polgárság vezetésével 1576 nyarán megalapították a Katolikus Ligát, amelynek vezetője Guise hercege lett. (...) A királyság ellen A vereség nem szegte a Liga harci kedvét, amely mindinkább III. Henriket okolta a kudarcokért, és a rendi jogok kiszélesítéséért szállt síkra. Guise hercege, miközben a katolikus ügy hőseként tetszelgett, mind kevésbé tartotta tiszteletben a királyt, akitől párthíveivel együtt követelte a protestáns foglyok kivégzését és az inkvizíció visszaállítását. (...) Harcok IV. Henrik ellen A száli törvény értelmében III. Henrik halála pillanatában Navarrai Henrikre szállt a trón (...) 1591-ben a Henriket ismét kiátkozó XV. Gergely pápa szintén pénzzel és csapatokkal támogatta a Mayenne irányította Ligát. (...) A Liga meggyengülése A Liga az elhúzódó harcok folyamán megosztottá vált. Párizsban a Tizenhatok terrorisztikus uralmát megelégelő polgárok 1591 novemberében fellázadtak a spanyolokkal lepaktáló vezetőség ellen." /Wikipédia/ De a Demokrata újság is pejoratív értelemben használja a liga szót... "Neoliberalizmus avagy a poszthumán kor kezdete 9. (...) És mégis, amennyiben nem feledkezünk meg a Franco- vagy a Pinochet-féle rendszerekről, amelyek esetében a szigorúan vett etnikai és faji kritérium nem igazán fedezhető fel, talán szerencsésebb lenne úgy fogalmaznunk, hogy a fasizmus azonnal az etnikai és/vagy a faji megkülönböztetés eszközéhez nyúl, ahogy erre lehetősége kínálkozik, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy a „faji/etnikai tényező” lehet bizonyos körülmények között a legkényelmesebb megoldás híveket toborozni. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy genetikai alapú ligásodás lehetőségének hiányában a fasiszta elcsendesülne." https://bit.ly/3RuWyff És akkor ott van még az eléggé magától értetődő áthallás... Katolikus Liga... másodosztályú vagy NB1-es? És melyik stadionban?
OberEnnsinnen
2022. szeptember 09. 11:37
A dátum: OberEnnsinnen 2022. szeptember 8. 15:58 19 A washingtoni aljazsidó hatalombitorlók be akarják fejezni, amit 1913-ban, a FED titkos létrehozásával elkezdtek. Háború, háború, háború a kereszténység felszámolására.
123321
2022. szeptember 09. 10:59
"Catholics in Alliance for the Common Good" - de gyönyörű név... könnybelábad a szemem...
Kristály
2022. szeptember 09. 10:51
A Soros és Biden még a sátán pozicioját is veszélyeztetik a pokolban. már ott kellene verni a balhét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!