Először jelent meg leszbikus pár a Peppa malac című rajzfilmben

2022. szeptember 07. 12:56

Penny, a kis jegesmedve számolt be arról a sorozatban, hogy két anyukája is van.

2022. szeptember 07. 12:56
null

Kedd reggel vetítette le a Channel 5 a Peppa malac című rajzfilm sorozat azon részét, amelyben Penny, a kis jegesmedve arról számol be barátjának, hogy „a mamájával és a másik anyukájával lakik” – írta a Daily Mail.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Penny mamája orvos, a „másik anyukája” pedig gyakran főz spagettit, amit a kis bocs nagyon szeret. A „Család” című részben a rajzfilmhősök Peppa, Penny, Danny Dog és Suzi Sheep le is rajzolták a családjaikat. 

A Daily Mail idézte Robbie de Santos, a Stonewall LMBT+ jótékonysági szervezet képviselőjét, aki méltatta ezt a részt a sorozatból. 

– nyilatkozta Robbie de Santos a Sunnak.

A portál felidézte, hogy korábban már összegyűlt 23 ezer aláírás azért, hogy azonos nemű pár is szerepeljen a rajzfilm sorozatban.

Nyitókép: Twitter-fotó

 

 

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2022. szeptember 08. 11:56
Bírom, amikor a fidesztrollok hujjogatnak a leszbikus csók miatt, miközben otthon falják a leszbikus pornót.
Fecoka
2022. szeptember 08. 11:46
Ezt is sikerült elszabni'.
DonCiccio
2022. szeptember 07. 21:36
A kurvák faszát már ennek a sok rohadék buzinak hogy nem lehet szabadulni tőlük Mindenbe bele viszik a degenerált beteg agyrém dolgaikat
Paplacs
2022. szeptember 07. 19:51
Felkészül Thomas a gőzmozdony. A gőzben úgyis sok minden megtörténhet. A kövér ellenőr coming outol a sovány meg átmegy transznőbe. A fűtőházban meg eközben... Hát abba már bele se merek gondolni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!