A német fegyverek döntő szerepet játszottak Ukrajna közelmúltbeli sikereiben Olaf Scholz szerint

2022. szeptember 15. 16:00

Berlin hamarosan IRIS–T légvédelmi rakétarendszert is szállít Ukrajnába.

2022. szeptember 15. 16:00
null

Olaf Scholz kijelentette, hogy a német fegyverek döntő szerepet játszottak Ukrajna közelmúltbeli sikereiben – írta a Politico.

„Elmondható, hogy azok a fegyverek, amelyeket Németország Ukrajnának biztosított,

– hangsúlyozta a német kancellár.

Scholz mindehez hozzátette, hogy Berlin hamarosan IRIS–T légvédelmi rakétarendszert szállít Ukrajnába, egy olyan modern katonai felszerelést, amelyet még a Bundeswehr sem használ – ismertette a Politico.

Nyitóképen Olaf Scholz német kancellár. Fotó: MICHAEL KAPPELER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2022. szeptember 15. 23:16
Herr Scholcz igazán döntő szerepet játszott: (ingyen) fegyver törvénytelen szállítása háborús félnek - háborús bűncselekmény megvalósítása békeidőben. Cserében nulla olcsó, a német gazdaságot versenyképessé tevő vezetékes orosz gáz. Viszont többszörös áron megvehető a spekulánsoktól az átcímkézett OROSZ LNG gáz. Mindenáron szöget akár verni a németség koporsójába.
bunko_jobbos
2022. szeptember 15. 22:10
"A német fegyverek döntő szerepet játszottak Ukrajna közelmúltbeli sikereiben Olaf Scholz szerint" Még mondjad el sokszor, hangosan, te barom! Majd az orosz gáz is döntő szerepet fog játszani a -10%-os GDP-növekedésetekben. Mármint a hiánya. Mindig tudtam, hogy Európa legostobább népe vagytok. Hozzátok képest a franciák úriemberek. Tudjátok, hogy mi tudtok ti? Spórolni, az megy, bazdmeg, de gondolkodni, az nem. Emlékszel, mikor becsempésztétek Lenin Oroszországba? Az is mekkora ötlet volt ám! Sparen und besser Leben. Most majd megmutathatjátok, hogy hogy kell.
konfucius
2022. szeptember 15. 21:34
És a májashurka még csodálkozik, hogy ezek után nem kap gázt a muszkától. Nahát, milyen váratlan lépések.
MZperXXL
2022. szeptember 15. 20:14
"A német fegyverek döntő szerepet játszottak Ukrajna közelmúltbeli sikereiben Olaf Scholz szerint" Az az érzésem, erre majd emlékezni fognak az oroszok is, amikor a németek által megvásárolandó orosz alapanyagok árait, meg a német árucikkek orosz vámtételeit állapítják majd meg. Persze a német választók akarata és érdeke nem számít, mint hallottuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!