Putyin átadott egy óriáskereket

2022. szeptember 11. 06:56

„Nagyon fontos, hogy az embereknek legyen lehetőségük a családjukkal és barátaikkal kikapcsolódni” – jegyezte meg az orosz elnök.

2022. szeptember 11. 06:56
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Szobjanin moszkvai polgármester videokonferencián keresztül vett részt a Moszkvai Nap nevet viselő, kilátóként is funkcionáló óriáskerék avató ünnepségén az Összoroszországi Kiállítási Központban szombaton, Moszkva napján – számolt be a TASZSZ hírügynökség.

 – értékelte Putyin, és köszönetet mondott az építkezésben részt vevőknek, hogy hozzájárultak a moszkvai szórakoztató szektor fejlesztéséhez.

– jegyezte meg az orosz elnök.

Szobjanin az elhangzottakhoz hozzátette, hogy a korábbi óriáskerék elavulttá vált, ezért szükség volt egy új építésére.

A Moszkva napja óriáskerék 30 fűtött, világítással és légkondicionálással ellátott kabinból áll. Egy teljes fordulatot 18 perc 40 másodperc alatt tesz meg és egyszerre 450 utas befogadására képes – írta a TASZSZ.

A Moszkva napjáról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispolgarigrofo
2022. szeptember 12. 01:56
kiloves utan 9 Mach-al porog es egesz Nyugaturopat el tudja puZtitani!
Tibi72
2022. szeptember 11. 19:25
.
..--..
2022. szeptember 11. 16:58
-zsoltkom- "Nagyon fontos, hogy az embereknek legyen lehetőségük a családjukkal és barátaikkal kikapcsolódni" Ezért hagyják el az elfoglalt ukrán területeket az orosz katonák... lazulni akarnak Putyin óriáskerekén. Putyin-országban is működik a szocializmus... 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. A szociális érzékeny Putyin emberképe, ahogy van... de csak egy kis népírás és kazettás bombázás után.
NDAP1945
2022. szeptember 11. 15:47
Most ez mi? Háború van, veszíteni fognak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!