Joe Biden ismét eltévedt a színpadon

2022. szeptember 23. 09:54

Az amerikai elnök a Global Fund New York-i konferenciáján került ismét kellemetlen helyzetbe.

2022. szeptember 23. 09:54
null

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke most a Global Fund eseményén került kellemetlen helyzetbe. Joe Biden legutóbb Bostonban tévedt el a színpadon, ezt a „produkcióját” a napokban New Yorkban egy konferencián is megismételte. 

A felvételen jól látható, hogy az elnök a beszéde végeztével távozni szeretne a pódiumról, elindul a lépcső felé, majd megtorpan. Ezt követően segítséget kér a környezetétől.

Az amerikai elnök újabb bakijáról felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. szeptember 23. 23:31
Hahahahahahhhahahhahahhahahahhahahah! Bravó hömbörgör zabálók! Jót választottatok magatoknak. Egy a baj nagy lehetőségek országának lakói, a világgal basztatok ki, de legalább van humorérzéketek, mert Jelcin óta nem volt ilyen hülye vezetője egyik nemzetnek sem. Váltsátok már le a picsába, légyszi.
Dixi
2022. szeptember 23. 20:27
Tisztelt Mandi, nem tudom eldönteni, melyik téma unalmasabb már: a Bidé vagy a Berki Mazsi akárki... :)
amca
2022. szeptember 23. 19:17
Bidé Mondogatta: mcképwöws8w3ksjuwios98a9
Akitlosz
2022. szeptember 23. 18:38
Biden elnök szeret a Mandinerben szerepelni. S így kerülhet csak be. Az, hogy mit mond a Mandiner szerkesztőségét nem érdekeli, csak a színpadias távozásai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!