Oroszország megdicsérte Magyarországot szuverén álláspontja miatt

2022. szeptember 19. 14:33

A Kreml háláját fejezte ki Magyarország felé, amiért számos esetben szuverén álláspontot képvisel az Európai Unión belül.

2022. szeptember 19. 14:33
null

A Kreml hétfőn üdvözölte, hogy Magyarország „szuverén álláspontot” képvisel számos kérdésben az Európai Unión belül, miközben Budapest és Brüsszel közötti 7,5 milliárd eurós finanszírozási vita zajlik éppen – írja a Reuters.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságírókkal tartott telefonos konferenciabeszélgetésen elmondta, hogy Oroszország figyelemmel kíséri a Magyarországgal kapcsolatos fejleményeket, miután az Európai Bizottság a hétvégén azt javasolta, hogy az ország korrupciós ügyei miatt függesszék fel az uniós támogatások egy részét. 

Nyitókép: Natalia Kolesnikova / AFP

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. szeptember 20. 09:18
Olyanok lettünk mint a Kádár korban a lángossütők : " mindenki szereti a lángost , de utálja a lángossütőt " hátha v.ki számára nem egyértelmű , ezért pontosítom , amit képviselünk a mögött sok a támogatónk , a folyosón , de nyíltan már nincs bátorságuk ezt felvállalni.
Lajoss
2022. szeptember 19. 21:16
Magyarország letörölhetetlen szégyene.Köszi,fidesz!
pemete jakab
2022. szeptember 19. 20:15
"Oroszország megdicsérte Magyarországot szuverén álláspontja miatt" Viktorka szuverenitása: Brüsszelből jöjjön a pénz, Moszkvából az ideológia. Ez a kettős függés lenne a szuverenitásunk alapja?
nempolitizálok
2022. szeptember 19. 19:36
Az oroszok nagyobb demokrácia, mint amit a az EU-ban a libsik (CIA) elképzelnek és éppen valósítanának, meg, csak Orbán keresztbe tesz. Ahogy nemsokára egyre többen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!