A bíróság szerint mégsem molesztálta Kevin Spacey Anthony Rappet

2022. október 21. 09:22

A tanácskozás alig több mint egy óráig tartott.

2022. október 21. 09:22
null

Az esküdtszék kedden arra a következtetésre jutott, hogy az ismert színész, Kevin Spacey mégsem molesztálta Anthony Rappet – számolt be a Guardian. A korábbi vád szerint Spacey még a nyolcvanas években közeledett az akkor 14 éves kollégája felé. Akkoriban mindketten ismeretlen színészek voltak, és főként Broadway-darabokban játszottak – ismertette a portál a részleteket.

Hozzátették, a manhattani szövetségi bíróság ítélete ezzel lezárta azt a polgári pert, amely a #MeToo mozgalom nyúlványa volt. A Rapp 2017-es követelésein alapuló per 40 millió dollár kártérítést követelt – idézték fel.

A tanácskozás alig több mint egy óráig tartott. A beszámolók szerint, mikor felolvasták az ítéletet,

Spacey lehajtotta a fejét, majd megölelte az ügyvédeket, és mindenki előtt távozott a tárgyalóteremből.

Kettétörték a bírósági ügyek Spacey karrierjét 

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, az egykor Hollywood egyik legnagyobb sztárjának számító, kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey szinte eltűnt a nyilvánosság elől, mióta öt évvel ezelőtt szexuális visszaéléssel vádolták meg.

Mint ismert, a botrány kirobbanása után kitették a Kártyavár című népszerű Netflix-sorozatból, és A világ összes pénze című filmben Christopher Plummerrel forgatták újra a jeleneteit.

Nyitókép: YUKI IWAMURA / AFP

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2023. október 19. 01:44
Úgy veszem észre, hogy a hallgatóságnak ennyi nem elég! Egy óra alatt ejtették a vádat? Spacey-t évekig Cancel-lezték. Most akkor ki a bűnös? Elkövette vagy rágalmazás történt? Félek a mai nyugati igazságszolgáltatástól. Majd Viktor is így jár hogy posztumusz igazságot adnak neki, csak Magyaro. csuklóztatják addig milliárdokkal!
Csomorkany
2023. október 18. 21:32
Követi valaki? Akkor minden vád elbukott vagy csak ez az egy?
Akitlosz
2022. október 21. 17:35
Ilyenkor lehet 40 millió dollárra perelni rágalmazásért és az okozott kárért?
Reszelő Aladár
2022. október 21. 13:06
A #metoo, #Cancelculture után jön az #undelete?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!