Nógrádi: Oroszbarát világ volt, ennek vége! (videó)

2022. október 20. 16:48

A biztonságpolitikai szakértő szerint Oroszország csak azt éri el, hogy nő az oroszellenes hangulat.

2022. október 20. 16:48
null

Nógrádi György ismét az Ultrahang vendége volt. A biztonságpolitikai szakértő az iráni drónok állítólagos kijevi becsapódásával kapcsolatban leszögezte, hogy „annyit látni kell, hogy Oroszország ebben a háborúban nincsen egyedül”. Hozzátette, a jelenlegi helyzetben élet-halál kérdése a kőolaj ára, utalva Irán kőolajexportőr tevékenységére. Megjegyezte azt is a szakértő, hogy az iráni vezetés elismerte, hogy drónokat szállítottak Oroszországnak. „Bejelentették, hogy új rakétákat is szállítanak Oroszországnak” – tette hozzá.

– szögezte le Nógrádi.

Kijev áram nélkül maradhat?

A szakértő elmondta azt is, hogy reális forgatókönyv, hogy Kijev és a nagyobb ukrán városok áram nélkül maradjanak. „És akkor mi van?”, ugyanis szerinte a lakosság szenvedése a háború menetét nem befolyásolja érdemben. Mint fogalmazott:

Az oroszok csak azt érik el, hogy nő az oroszellenes hangulat, jegyezte meg az ukrajnai infrastruktúra támadásával kapcsolatban. Mint mondta, eddig oroszbarát nézetrendszer volt, ennek vége.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veszettfejsze
2022. október 21. 02:06
Egy Ember
2022. október 20. 21:19
Ahogy öregszik, úgy hülyül.
szürkeSzarvas
2022. október 20. 20:36
A tájekozottaknak egyre inkább világos,hogy ami van-az az usai deep state zsidók harca a Föld népei ellen..
Ólat a trolloknak
2022. október 20. 20:19
Gyuri bácsi nem ismeri Lord Palmerston örökbecsű, és manapság különösen időszerű mondását.. De legalább a belga Kohn bácsi mondását ismerhetné :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!