Németországban több ezren tiltakoztak az uniós szankciók miatt

2022. október 31. 21:00

„Nem akarnak éhezni vagy halálra fagyni Zelenszkij ukrán elnök háborúja miatt” – fogalmazott Steve Hanke, neves amerikai közgazdász.

2022. október 31. 21:00
null

Drezdában több ezren vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak Európai Unió és annak gazdaságpolitikája ellen, kiemelten az Oroszország elleni szankciók miatt. A Twitterre több videót is feltöltött egy neves közgazdász.

„Drezdában németek ezrei tiltakoznak az EU Oroszországgal szembeni szankciói ellen. Nem akarnak éhezni vagy halálra fagyni Zelenkszij ukrán elnök háborúja miatt. Egy háború, amelyet az USA, az EU és a NATO provokált ki”  – fogalmazott Steve Hanke.

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. november 01. 08:52
"Egy háború, amelyet az USA, az EU és a NATO provokált ki” Pontos.
Monostor
2022. november 01. 08:07
Lesznek még tüntetések Europa szerte. Az a 3 fok 18 és 21 fok közt fogja eldönteni a szankciók és remélhetőleg ezzel együtt idióta vezetőink sorsát is. 18 fokos fűtésen el lehet lenni még októberben, ha egyébként kint szép Ido van, kisebb kellemetlenségekkel, mint állandó nedves törülközök a fürdőszobában, nem szarado ruhak, stb. Az elkényeztetett nyugat európaiak szolidaritása novemberben fogja elérni a tűréshatárt. A tél mindig is Oroszorszag kezére játszott, ne legyen igazam, de fognak még az oroszoknak gázért könyörögni idióta eu-s vezetőink.
Sany Xepi
2022. november 01. 07:19
Nem tudják felfogni, hogy a szankciók azok működnek és nekik is jó. Miért is nem értik meg?
Draco Paladin
2022. november 01. 01:03
Remelem Steve baratunknak utananaz a rendorsrg ezek utan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!