Jordan Peterson visszatért a Twitterre

2022. november 19. 16:03

Elon Musk irányításával feloldották a népszerű pszichológus fiókját.

2022. november 19. 16:03
null

„Visszatértem. Köszi Elon musk!” – üzente Twitteren Jordan Peterson. A kanadai pszichológus, aki különösen a szólásszabadságért való felszólalása miatt robbant be a köztudatba, fiókját a nyáron függesztette fel a Twitter, a közösségi oldal döntését azzal magyarázta, hogy Peterson a transzszexualitását felvállaló Elliot Page-ről szóló posztja megszegte a platform „gyűlöletkeltő magatartás elleni” szabályait.

A Twitter egy akkori képviselője ezt megerősítette, úgy fogalmazott, hogy a kanadai pszichológus „megsértette a Twitter gyűlöletkeltő magatartásra vonatkozó szabályait. A fiók tulajdonosának törölnie kell a jogsértő tweetet, mielőtt újra teljes hozzáférést kapna a fiókjához”. Most, miután a Twitter Elon Musk vezetése alá került, megkapta a hozzáférést.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. november 20. 13:56
Peterson egy zseni.
Crusader
2022. november 20. 06:55
Peterson a kedvenc jobboldali gondolkodóm. Mindkét könyve megvan.
sorivo4
2022. november 19. 22:13
Twitter-amnesztia. A politikai foglyok szabadon bocsátása.
fado
2022. november 19. 16:59
Ha visszatért, akkor vissza van térve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!