Életfogytiglant kaphat Ausztráliában, aki szex közben titokban (!) leveszi az óvszert

2022. november 04. 11:53

Egy tanulmány szerint minden ötödik homoszexuális férfi élt már át hasonlót szexuális együttlét közben.

2022. november 04. 11:53
null

Életfogytiglani börtönbüntetést kap Ausztráliában, aki szex közben eltávolítja az óvszert a párja beleegyezése nélkül. A törvényjavaslat már csak az alsóház megerősítésére vár – erről a 24.hu tudósít.

„Visszataszító és undorító cselekedet”

A Daily Mail cikke szerint javaslatot benyújtó Connie Bonaros „visszataszító és undorító cselekedetről” beszél, ami

szerinte igen gyakori, és évekkel ezelőtt büntethetővé kellett volna tenni.

Hozzátették: egy egyetemi tanulmány szerint minden harmadik nő, és minden ötödik homoszexuális férfi „élt már át hasonlót szexuális együttlét közben”.

Fotó: MTI/EPA/PAUL HILTON

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. november 11. 13:23
Jól értem, szegény üldözött jogfosztott buzik kibasznak egymással.. öö miért is? Teherbe csak nem esnek.. esetleg valami ótvar betegséget adnak tovább? Vagy csak szar, hogy a gumi tompítja az érzékelést? Nem értem az indítékot, így azt sem, hogy pontosan miért is jár a bünti.
Ludas Mátyás
2022. november 05. 12:15
Ez nem újság. Én fel se húztam, lett is két gyerekem, ezért a feleségemmel vagyok életfogytig. Ehhez két tanú is van, de az ausztráloknál minden dugáshoz lesz két tanú? Mi lesz ha ők is kedvet kapnak hozzá?
kubota
2022. november 05. 09:32
A nyugati, genny médiában ugye már azt reklámozzák, hogy ne legyen gyereked. Akkor a következő lépcsőfok az lesz, hogy büntethető lesz, aki egyáltalán nem is használ óvszert?
fintorman
2022. november 05. 01:37
A gyilkosság enyhébb elbírálás alá esik, mint hogy leveszik a kotont. Vicces. A debil ballibek mindenhol tombolnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!