Kóbor juhok legelték le a bukaresti rendőrakadémia előtt a virágokat

2022. november 03. 17:39

A juhászt még mindig nagy erőkkel keresik.

2022. november 03. 17:39
null

A Főtér.ro mutatott rá cikkében arra, hogy mostanság rájár a rúd a román főváros rendőrakadémiájára. Mint írták, a plágiumügy kirobbanása és az azt leleplező újságíró megfenyegetése, valamint az intézményben uralkodó „embertelen állapotokról” szóló hírek után most egy gazdátlan juhnyáj okozott gondot az intézetnek.

A kóbor állatok egyszercsak megjelentek a város északi részében található intézmény körül, és miután beszabadultak annak virágoskertjébe, szinte mindent lelegeltek.

A beszámolóból kiderült, hogy amint a rendőrök észrevették a szokatlan behatolást, a helyszínre siettek. Az állatokat igyekeztek olyan irányba terelni, ahol már nem okoznak újabb problémát. A juhokat végül karámba zárták, és elkezdték felmérni az állapotukat.

Rövid nyomozás után kiderült, hogy a tulajdonosuk urziceni-i férfit, akit megbírságoltak.

Még nem akadtak a juhász nyomára

De ugyanakkor a juhásznak még mindig nem sikerült a nyomára bukkani – írta a portál.

A Főtér.ro ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy még mindig kérdéses, hogy miként került egy juhnyáj a rendőrakadémia környékére. A feltételezések szerint az akol, amiben tartózkodtak, valamiért megrongálódott, a négylábúak pedig szétszéledtek.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2022. november 04. 09:10
Kérdezzék meg Karácsonyt. Ők mondták,hogy fűnyírás helyett birkákkal kell legeltetni a városban.
Krupp Skya
2022. november 04. 05:27
Milyen okos szeme van a kis báránynak A bolgár tehénbe szorult volna ennyi értelem.
nakatomi
2022. november 04. 00:20
A gimiben, --még az átkosban-- mesélte a töri órán a tanárunk, hogy miközben Budapest a századfordulón már fénykorát élte, és egyre-másra épültek a csodás épületek, aközben Bukarest főutcáján még minden nap végighajtották a birkanyájat a legelőre menet-jövet. Nem tudom mennyi igaz belőle, de mindenesetre ez megragadt bennem.
Salitis
2022. november 03. 22:55
Egy ország, amit Kusturica rendezett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!