Belga miniszter: A lengyelországi becsapódás az ukrán légvédelem tevékenységnek következménye

2022. november 16. 12:00

Ugyanakkor a folyamatban lévő vizsgálatoknak ezt még meg kell megerősíteniük – tette hozzá Ludivine Dedonder.

2022. november 16. 12:00
null

A rendelkezésre álló információk alapján orosz rakéták darabjait és egy ukrán elfogó rakéta maradványait találták meg Lengyelországban – közölte a belga védelmi miniszter szerdán.

Ludivine Dedonder Twitter-üzenetében közölte, az értesülések alapján úgy tűnik, hogy a lengyelországi becsapódás az ukrán légvédelem tevékenységnek következménye. Mindezt a folyamatban lévő vizsgálatoknak kell megerősíteniük – tette hozzá a belga tárcavezető.

(MTI)

Nyitókép: BRUNO FAHY / BELGA MAG / BELGA VIA AFP (A kép bal oldalán Ludivine Dedonder)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Colonel
2022. november 16. 21:16
Ez a belga okostojás honnan tudná mindezt ? Nem vesz részt a kivizsgálásban , csak ötletel , hogy szerepelhessen . Komolytalan .
Zolotarjov
2022. november 16. 20:37
Nem minden belga balga..:)
Takagi
2022. november 16. 16:28
Ehhez is hülyék az ukik. Azt sem tudják hogyan kell kezelni a meg kapott fegyvereket rakétákat, stb...
Agricola
2022. november 16. 14:05
Ludivine Dedonder Twitter-üzenetében közölte, az értesülések alapján úgy tűnik, hogy a lengyelországi becsapódás az ukrán légvédelem (áldásos) tevékenységnek következménye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!