The Independent: Szélsőséges lépésre szánhatja el magát a „megalázott” Putyin

2022. november 15. 17:35

„Még több kiszámíthatatlan módszert fog találni a tét növelésére” – fogalmaznak a cikkben.

2022. november 15. 17:35
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök „magasabb fokozatra kapcsolhat” az orosz–ukrán háborúban a legutóbbi kínos herszoni vereség után, miközben Ukrajna győzelemre készül, mondta a brit képviselőház védelmi bizottságának elnöke – közölte a The Independent.

Tobias Ellwood, aki jelenleg Ukrajna déli kikötővárosában, Odesszában tartózkodik, a következőket mondta a Sky műsorában:

„Vlagyimir Putyint most megalázták. És nagy az aggodalom, hogy még szélsőségesebbé, még kiismerhetetlenebbé válik. Még több kiszámíthatatlan módszert fog találni a tét növelésére.”

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2022. november 16. 17:05
" The Independent: Szélsőséges lépésre szánhatja el magát a „megalázott” Putyin" Azért én arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ki, vagy kik " alázták " meg Putyint ? Csak mert én én azt látom, hogy Putyin már lassan kilenc hónapja szopatja az egész NATO-t, és vele a fingós Brandont. Az Eu agyhalottjairól nem is teszek említést, mert azok pedig saját magukat " alázzák" amikor gázért könyörögnek olyan országok vezetőinek,akiket nem sokkal előtte még " diktátornak " minősítettek.
pemete jakab
2022. november 15. 20:15
"The Independent: Szélsőséges lépésre szánhatja el magát a „megalázott” Putyin" Ez már megtörtént Ukrajna megtámadásával.
Akitlosz
2022. november 15. 18:52
Írhatna tisztességes cikkeket is a Mandiner, hiszen lehetne pénze hírekre. És akkor akár színvonalas újság is lehetne. Addig azonban maradhat ez a szánalmas "újságírás".
LancelotDuLac
2022. november 15. 18:48
"Szélsőséges lépésre szánhatja el magát a „megalázott” Putyin - xDDDD Ja, belehugyozik a saját szájába jobb híján. Lehet, hogy szélsőséges lépésre szánná el magát - de nincs mibüüül - köszönet a szankcióknak xDDDD Putyin kaput!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!