Kiderül, betartja-e az ígéretét: egy busznyi prostituáltat ígért Berlusconi, ha csapata megveri a Milant vagy a Juventust

2023. január 29. 20:10

A Juventust most megverte az AC Monza. Meglátjuk, mi lesz az ígéretéből.

2023. január 29. 20:10
null

Decemberben egy busznyi prostituáltat ígért az olasz első osztályban szereplő Monza játékosainak a csapat tulajdonosa, Silvio Berlusconi, ha vagy korábbi csapatát, az AC Milant, vagy a Juventust sikerül megverniük.

A játékosok pedig, úgy fest, szaván foghatják a politikust: 2–0-ra verték idegenben a Serie A huszadik fordulójában a Juventust.

 

Nyitókép: Fabrizio Corradetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. január 30. 12:39
....szerintem már romániában szervezik a lányokat...
János27
2023. január 30. 10:59
Nemcsak "agysebészek" élnek a fociból. Berlusconi és a játékosok sem azok. Egyébként poénnak is jó. Ne legyünk álszentek! Minden oldalon vannak olyanok, akik szívesen élnének a lehetőséggel - jobb és bal oldalon egyaránt.
Odone Ricci
2023. január 30. 10:54
Viccel Berlusconi mint mindig. Nem viccelt azonban 2OO9-ben, amikor Gadafi (Gheddafi) Rómába érkezett tárgyalni, mert Tripolis megsértette az emberi jogokat. Nos, akkoriban sátrakat állíttatott fel Berlusconi Rómában (mert G. csak sátorban akart hálni) és odarendelt sok szép leányzót is neki. Akkoriban az ellenzék ezt a fogadtatást kigúnyolta, de G. szivélyes vendéglátása után nem is jöttek ezresével az illegális bevándorlók az olasz kikötőkbe. G. sorsát ismerjük és a mostani következményeket is.
Reszelő Aladár
2023. január 30. 08:51
Sosem volt egy kifejezetten erkölcsös ember ebben a tekintetben. Politikus. A választói ismerik és ennek ismeretében szavaznak rá. Üzletember. Az üzletfelei ismerik és ennek ismeretében üzletelnek vele. Olaszországban a Juve legyőzése után meg mindig buli van. Ki-ki vérmérséklete szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!