Daniel Freund ismét oroszbarátsággal vádolja a Fideszt

2023. január 21. 20:03

A német zöldpárti politikus szerint „Orbán sajtója Putyin propagandáját terjeszti Európában.”

2023. január 21. 20:03
null

A német zöldpárti EP-képviselő ismét a magyar kormánnyal foglalkozott közösségi oldalán. Freund Twitter-bejegyzésében ezúttal azzal vádolta a Fideszt, hogy „Putyin munkáját végzik el Európában”, hozzátéve, hogy „Orbán sajtója pedig Putyin propagandáját terjeszti”.

A baloldali politikus állítását alátámasztva meg is osztott egy újságíró által posztolt adatsort, a következő kiajánlóval: „Úgy tűnik, a Fidesz európai parlamenti képviselői el sem mentek szavazni arról az európai parlamenti állásfoglalásról, amely támogatja egy különleges bíróság felállítását Oroszország politikai és katonai vezetésének háborús bűnökkel szembeni felelősségre vonására.”

 

 

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 11. 16:05
Nyugati vörös horda összemossa a barátságot a gazdasági kapcsolatokkal. Eu gazdasági kapcsolatokra épülne a brüsszeli kommunista banda ha az eut nem lopná szét .
blanco7-2
2023. július 10. 12:10
Csak le kellene lőni ezt vidám köcsögöt...
polárüveg
2023. január 22. 15:06
Herr Freund pedig az Európát shortolni akaró amerikai spekuláns Soros György propagandáját terjeszti. Ha nem ellenszolgáltatás nélkül teszi ezt, akkor a saját pénztárcájának a barátja. Más szavakkal:...
nempolitizálok
2023. január 22. 15:03
Akinek ez a tetves libsi majom az ellensége, az nekem is a barátom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!