Robbanás rázta meg a voronyezsi reptér környékét (videó)

2023. január 02. 11:22

Egyelőre nem tudni pontosan mi robbant fel.

2023. január 02. 11:22
null

A NEXTA a Twitter-oldalán osztott meg több videót arról, hogy robbanások rázták meg hétfőn a voronyezsi repülőtér környékét.

A felvételekhez kísérőszövegként azt írták, hogy a robbanások a Baltimore katonai repülőtér felől hallatszottak, ahol az orosz légvédelem is állomásozik. 

A hatóságok azt állítják, hogy a légvédelmi rendszer működött.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Egymásnak ellentmondó információk

A Portfolio arról ír, hogy az esetről egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot:

az oroszok szerint a légvédelem intézkedett egy ukrán drón ellen, az ukránok viszont azt állítják, hogy tüzérségi támadás / dróntalálat érte az orosz légibázist.

Egyelőre egyik értesülést sem lehet megerősíteni – húzta alá a lap.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Piranha
2023. január 02. 16:39
Valaki látott robbanást a mellékelt "döntő bizonyíték" twitter webkamerás felvételeken??? Mert csak hangot hallani, amit az óvodás gyerekem is alá tudna keverni.
Halder
2023. január 02. 13:39
Páros lábbal rúgott bele az orosz tábornokokba a szakadár parancsnok: „egyszerűen képtelenek vagytok tanulni!” https://www.portfolio.hu/global/20230102/paros-labbal-rugott-bele-az-orosz-tabornokokba-a-szakadar-parancsnok-egyszeruen-keptelenek-vagytok-tanulni-588008 Az orosz tábornokokat hibáztatja Igor „Sztrelkov” Girkin, volt donyeci szakadár parancsnok, orosz-ukrán háborús influenszer azért, mert egy ukrán HIMARS-rendszer támadása miatt vélhetően több száz orosz katona halt meg Makiivkában.
tlala99
2023. január 02. 12:32
Ez legalább katonai célpont, nem szülészet.
stug
2023. január 02. 12:00
"Csapásokat adunk és csapásokat kapunk." /Virág elvtárs/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!