A katolikus egyház hagyományait félti Orbán Viktortól Perintfalvi Rita

2023. január 04. 14:12

A katolikus teológus szerint a miniszterelnök „dőzsölt” egyet Rómában.

2023. január 04. 14:12
null

Az LMBTQ-párti katolikus teológust láthatóan zavarja, hogy Orbán Viktor a felesége, Lévai Anikó társaságában elköltött egy ebédet Rómában. Az erről készült felvételt a Telex adta közre.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a magyar miniszterelnök azért utazott el az örök városba, hogy lerója kegyeletét a december 31-én elhunyt emeritus pápa, XVI. Benedek ravatalánál.

„Aki keresztény, az böjttel és önmegtartóztatással gyászol”

„Dőzsölés a halott pápának való tiszteletadásra készülve!” – írta bejegyzésének felütésében Perintfalvi Rita. Majd azzal folytatta, 

Ezután a teológus hozzátette, hogy „ez szembemegy a sok évszázados katolikus hagyománnyal, sőt megbecsteleníti azt!”

„Orbán Viktort úgy tűnik nem az ellenzék fogja legyőzni, hanem a koleszterin” – zárta gondolatait Perintfalvi Rita.

Perintfalvi Rita vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. január 05. 10:28
Ha nem tudja, hogy ostobaságokat ír, akkor tényleg ostoba. Ha szándékosan ír ilyeneket, akkor gonosz.
Onurisz
2023. január 05. 08:10
A böjtről és a halotti torról fentebb már elmondtak mindent. Engem az döbbent meg, hogy egy elhízott ötvenes nő beszél arról, hogy Orbánt a koleszterin fogja elvinni. Ez a némber - sok hasonlóval együtt - a gyűlölettől már teljesen elvesztette az eszét. Amúgy Viktor tényleg életmódot válthatna és elkezdhetne fogyasztani. Ha így hízik tovább, hatvan fölött nem a koleszterin, hanem a rák fogja fenyegetni.
konfucius
2023. január 05. 07:35
Micsoda hülye picsa ! Az egy dolog, hogy halotti tor, meg hogy gyász vs kegyelet, ahogy fentebb írták nagyon helyesen. De neki semmi joga nincs máson számonkérni ilyen dolgokat. Sem mint katolikus a reformátustól, sem mint közszereplő a politikustól, sem mint ember a másik embertől. Ez a buta némber nem tudott az elmúlt években egy értelmes gondolatot sem leírni.
csak szólok
2023. január 05. 01:05
Ez a szerencsétlen boszorkány mindenre rászáll, mint légy a szarra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!