Willi Orbán nem csak a pályán mutat példát

2023. február 09. 18:09

A klubja arról tájékoztatott, hogy 2017-ben jelentkezett donornak, nemrég pedig arról értesítették, hogy egy páciens számára segítséget nyújthat.

2023. február 09. 18:09
null

Nem kizárt, hogy ki kell hagynia az Union Berlin elleni szombati bajnokit Willi Orbánnak, az RB Leipzig magyar válogatott focistájának, mert szerdán őssejteket vesznek le tőle – tájékoztatott kedden a klubja.

A csapata szerint, a 30 éves játékos elkötelezettségéről és szenvedélyességéről híres. A labdarúgó 2017-ben jelentkezett donornak, nemrég pedig arról értesítették, hogy egy páciens számára segítséget nyújthat. A szerdára tervezett őssejtlevételt többnapos injekciókúra előzte meg, ennek következtében

vasárnap óta Orbán nem a csapattársaival, hanem egyénileg edzett.

Orbán nagyon örül, hogy segíthet másokon: „Lehetőségem van arra, hogy könnyedén megmentsem egy másik ember életét nagyon kis erőfeszítéssel.

Lehet, hogy ki kell hagynia a meccset, ennek ellenére elsődlegesnek tartja, hogy segítsen másokon. Őszintén bízik benne, hogy ezzel a lépésével másokat is arra buzdít, hogy jelentkezzenek donornak.

Nyitókép: CHRISTIAN MODLA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. február 10. 11:08
HAJRÁ VILI...HAJRÁ MAGYAROK...
balbako_
2023. február 10. 07:54
Büszkék lehetünk erre a magyar fiúra.
pepu
2023. február 10. 00:42
Ki az a görény, aki erre a cikkre is downvote-ot nyomott?
Keteszturi
2023. február 10. 00:16
Nice way to live and do for a man!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!