Nógrádi György: Az ukrán vezetés bejelentette, hogy orosz területeket is támadni fognak

2023. március 05. 07:50

Utópia, hogy a háború után Ukrajnáé lesz Európa legerősebb hadserege – fogalmazott a szakértő.

2023. március 05. 07:50
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang YouTube csatornáján elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit, valamint a német politikai helyzetet.

A műsorban a szakértő Scholz amerikai látogatásával, valamint Ursula von der Leyen lehetséges Fehér Házi látogatásával kapcsolatban elmondta, hogy diplomáciai nagyüzem zajlik, amelynek keretében

az EU és az USA próbálja összeegyeztetni a háborúval kapcsolatos politikáját. 

Az orosz területeket ért támadásokról elmondta, hogy az ukrán vezetés, főleg a külügyminiszter többször bejelentette, hogy orosz területeket is támadni fognak. Nógrádi kiemelte, hogy ha a háború véget is érne, kilátástalan helyzetbe kerülne Ukrajna. Hozzátette: Utópia, hogy a háború után Ukrajnáé lesz Európa legerősebb hadserege. 

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mitfizetsky
2023. március 05. 12:07
Ez a vén szélhámos mindenhol ott van és szakért. Gusztustalan egy pali.
Gyzoltan
2023. március 05. 10:34
Bolondok hajója Európa! A kapitányság a kormányzás a zsidóság martaléka! -ahogy elnézem akár a magyarországi eseményeket, viszonyokat, nem mondhatom, hogy nem érdemeljük meg sorsunkat...
NERbot
2023. március 05. 10:30
Senki sem cáfolja hatékonyabban a kiváló felkészültségű Nógrádi György állításait a kiváló felkészültségű Nógrádi Györgynél. Sokszor már egy mondaton belül.
LancelotDuLac
2023. március 05. 10:26
a vén geci aki sohasem téved, csak ha megszólal és előrejelez XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!