Steven Seagal: Egymillió százalékig oroszbarát vagyok

2023. március 15. 07:28

„És egymillió százalékig orosz” – mondta a színész, miután Putyin kitüntette.

2023. március 15. 07:28
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Vlagyimir Putyin nemrég kitüntette Steven Seagal hollywoodi színészt. Seagal minden jel szerint nagyra értékelte a gesztust, egy hétfői moszkvai rendezvényen ugyanis arról beszélt, hogy 

egymillió százalékig oroszbarát, és egymillió százalékig orosz vagyok”.

Elmondása szerint az orosz kultúrában nőtt fel, mivel édesapja orosz volt, édesanyját pedig – lévén, hogy szüleit nem ismerte – beszippantotta az apa kultúrája. 

A színész ezután arról beszélt, hogy az Egyesült Államok „dollárok milliárdjait költi dezinformációra és hazudozásra”, azzal a céllal, hogy befeketítse Oroszországot. Hozzátette: „az amerikai népesség több mint fele voltaképpen szereti Oroszországot”.

Nyitókép: Alexei Nikolsky / SPUTNIK / AFP

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. március 16. 04:30
És az összes kidobott pénz.
-Zsolt-
2023. március 16. 01:10
Egymillió százalék, hogy festi magát.
Töki
2023. március 15. 23:31
Ez az Pistám!
sheu
2023. március 15. 22:04
Ritka az ilyen amerikai színész, aki se nem elembétékú-harcos, se nem Ukrajna-szimpatizáns. Nem tartozik az idióta halivúdi brancshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!