Egy oregoni tanár arra kérte diákjait, írják le szexuális fantáziájukat

2023. április 11. 06:37

Büntetőeljárás lett a vége.

2023. április 11. 06:37
null

Készült az Alapjogokért Központtal együttműködve, a Bolond lyukból cikksorozat részeként. 

***

Egy dühös oregoni apa a közelmúltban az Eugene 4J iskolai körzetet kritizálta egy szexuális jellegű feladat miatt, amelyet az intézmény biológiatanára adott a lánya osztályának. A pedagógus az órán arra kérte a diákokat, hogy mondják el, kivel és milyen jellegű szexuális kapcsolatba szeretnének kerülni – írja a The Post Millennial.

A bizonyítékok szerint Kirk Miller biológiatanár egy táblázatot helyezett fel a táblára, amelyen olyan lehetőségek szerepeltek, mint az anális és az orális szex, és arra kérte a diákokat, hogy írják fel egy olyan fiú vagy egy lány monogramját, akivel szívesen végeznék ezeket a szexuális tevékenységeket. Azonban nem ez volt az első eset, hogy Miller tanár úr ilyen jellegű feladatokat adott tanulóknak. Korábban

azt kérte tőlük, hogy írjanak egy rövid történetet szexuális fantáziájukról,

és kikötötte, hogy a beadandók „nem tartalmazhatnak semmiféle szexuális behatolást vagy orális szexet”.

Az egyik érintett diák édesapja a történtek kapcsán azt mondta, nem tudta eldönteni, melyik a rosszabb: hogy Miller tudni akarja a gyermeke szexuális fantáziáját, vagy az, hogy lányának azon kell gondolkoznia, hogy kivel akar anális behatolást végezni. Elmagyarázta, hogy a lányának azért kellett vállalni a feladatot, mert félt, hogy máskülönben bajba kerülne. Az apa ezután azzal vádolta Millert, hogy verbálisan bántalmazta a gyerekeket az osztályban, és büntetőeljárást követelt a perverz oktató ellen. Az összegyűlt tömeg vastapssal fogadta a bátor édesapa kiállását.

***

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 11. 17:39
Milyen világ van most? Miért akarják a gyerekeket megölni, megmérgezni, fizikálisan és mentálisan tönkre tenni? Miért lehet ezt megtenni?
need-info
2023. április 11. 16:51
Annyi iskolai lövöldözés van arra szerte. Miért nem találják meg az ilyen tetveket az elkövetők? Megérdemelnének egy golyót vagy akár kettőt is.
Kybon
2023. április 11. 16:38
A kérdés már csak az, hogy Amerikában mennyire kell elbújni egy fagyisdobozba vagy cukorkzacskóba, hogy mindez a terror ne látszódjon? Vagyis lehet-e "nem és a nevem"-et játszani egyáltalán...?
jan36
2023. április 11. 16:33
Szikrát vetett a normalitás. Várjuk a lángokat is. Reméljük, hogy megperzseli a szivárvány zászlót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!