Egymásnak estek a nyugdíjasok egy Lidl üzletben, majdnem tömegverekedés lett a vége (VIDEÓ)

2023. április 01. 07:26

Mutatjuk, melyik leárazott termék miatt alakult ki a csetepaté.

2023. április 01. 07:26
null

„Olyanok voltak, mint az állatok” – állította egy szemtanú a helyi médiának, miután majdnem tömegverekedés tört ki egy akciós termék miatt egy belgrádi Lidl-ben – írta meg a Ripost.

A szerb sajtó szerint az árengedményes csevapcsicsa miatt ugrottak egymásnak a főként nyugdíjas vásárlók. A termék akciós ára 319,99 dinár (ez nagyjából 1000 forintnak felel meg) volt kilogrammonként. Az akció azonban csütörtök este véget ért, ez indokolhatta a rendkívüli rohamot.

Az esetről készült egyik felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. április 01. 17:01
köhömmmm!!! izé... a "harci nyuggerek" azért dolgoztak e földön és FÖLDÉRT kb. 60 évet... kontinensen... országon belül... hogy a mai munkanélküli jungstereknek legyen adidas cipőjük, meg ájfon okosteló, meg fúrt kipufogó a béemvére meg a hagyatékból kertes ház... boldog Magyarországot mindenkinek. a házi baracklekváros csörögefánkot pedig basszuk ki a kukába, mert a csiócsipsz finomabb oké???
koronaszepe
2023. április 01. 13:41
Magyarországon ez nem fordulhat elő! Megvolt a 13. havi nyugdíj - ha olyanok a számok, még emel -, így a magyar nyugdíjas meg sem érzi az 50% élelmiszerinflációt.
Öreg Palóc
2023. április 01. 13:04
Ez egy nyomorult, aljas húzás volt a mandinertől !!!!!
No comment no cry
2023. április 01. 12:22
Csezd meg mandiner... Egy enyhe tülekedést (amikor láthatóan mindenkinek jutott az áruból) úgy titulálni, hogy "egymásnak estek" az a pofátlan, clickbait hazudozás magasiskolája. Nem, az április 1-je nem mentség. Betelt a pohár, ezentúl nem vagyok hajlandó egyetlen cikketeket sem megnyitni, ami mellett nincsen szerző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!