Újabb akció, újabb verekedés a Lidlben (VIDEÓ)

2023. április 06. 18:16

Esernyőkkel estek egymásnak a vásárlók Szerbiában.

2023. április 06. 18:16
null

A Mandiner korábban megírta, hogy majdnem tömegverekedés tört ki egy akciós termék miatt egy belgrádi Lidl-ben. Egy ehhez kísértetiesen hasonló újabb eset történt. Korábban a csevapcsicsa miatt ugrottak egymásnak a főként nyugdíjas vásárlók. Ezúttal a leskováci Lidlben is közelharcot vívott egymással több vásárló.

Most azonban az akciós sertéslapockáért. Sajtóinformációk szerint esernyőkkel estek egymásnak az emberek

– számolt be a Délhír.

Az akciós sertéslapocka kilójáért 400 dinárt kértek, – ez az összeg nagyjából 1280 forintnak felel meg – ami miatt csütörtök délelőtt megrohamozták a hűtőládákat az idősebb vásárlók.

A videót itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. április 07. 09:37
A kutasnak többet adok mikor megtankolja a kocsim, vagy a futárnak mikor csomagot hoz, mint amit megspóroltak. A legalja.
sorivo4
2023. április 07. 01:30
Az a lényeg, hogy meg kell nézni az akciós újságot, amiből megtudod, hogy a héten se kell menni vásárolni, mert nem maradsz le semmiről. Amúgy meg meg kell nézni miből van sok, mikor jár le a szavatossága és előtte való nap kell menni, mikor a lejárat előtt leviszik a felére. Az ilyenek nincsenek benne az akciós újságba. Amúgy meg kell egy bazinagy méhűtő, és akkor mindig féláron tudsz vásárolni és azzal feltölteni, egyébként meg csak kiveszed belőle. A multit meg nevelni kell, hogy mindig csak féláron vásárolsz, vagy tőled fel is kophat az álluk. Ha mindenkinek lenne otthon egy hűtőládája, az máris -20% infláció lenne. Év végére egyszámjegyű lenne mínuszba. Ha nincs hűtőládád és ki vagy szolgáltatva a pillanatnyi áraknak és pár százalékos akcióknak, akkor szopatni fognak. Ha hajlandó vagy megvenni drágábban is, az életbe se fog csökkenni az infláció.
sorivo4
2023. április 07. 01:02
A múltkor a tescoba hétszázért is volt kilaja. Jól bevásároltak belőle és a kutyának se kellett, aztán lejárat előtt egy nappal felére levitték. Így lesz ez mindennel, végül már ingyen is adják majd, csak rájuk ne rohadjon. Ugyanaz a sajt az egyik boltba volt 2500, a másikban meg 3500 kilaja máma. Csumára ugyanaz a kilós csomagolt trappista sajt. Na akkor a 3500 forintosra mennyit tehettek rá, ha máshol 2500-ért megéri adniuk? A Pennybe is roskadásig van a polc egy olyan vajjal, aminek holnap után lejár a szavatossága. Nem kell senkinek. Az összes saláta meg van rohadva az összes boltban, és ki merik tenni. Most már a sörnek is megy le az ára. Már annyiért is adják ott, ahol eddig még ilyen olcsón sört nem adtak soha. Ki a fene ad kétszáz forintnál többet egy doboz sörre, amiből egy este elfogy nyolc darab? Inkább nem iszok, de ez elvi kérdés.
Backstab
2023. április 06. 22:43
Primitiv rac
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!