Távozik a Transtelex főszerkesztő-helyettese

2023. május 09. 13:44

„Úgy gondolom, hogy a távozásomig minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy a Transtelex megmaradhasson” – jelentette ki Gyöngyi Annamária.

2023. május 09. 13:44
null

Gyöngyi Annamária a közösségi oldalán közölte, hogy „rendkívül nehéz döntés volt számomra, de szeretném bejelenteni, hogy távozom a Transtelextől, már nem vagyok a lap főszerkesztő-helyettese”.

Ezután felidézte, hogy a Transindex egyik alapítója volt és azóta is kitartóan hitt benne, hogy „erre a lapra, erre a sajtóműhelyre nagyon nagy szükség van Erdélyben”.

Majd kifejtette, „úgy gondolom, hogy a távozásomig minden tőlem telhetőt meg is tettem azért, hogy a Transindex, majd utóbb a Transtelex megmaradhasson,

– szögezte le.

„Nem könnyű ettől az elmúlt 25 évtől most elbúcsúzni, köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában részese volt ennek a történetnek és támogatott minket ezen az úton” – zárta a bejegyzést Gyöngyi Annamária.

Nyitókép: Facebook

***

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendesember
2023. május 09. 18:04
Apadnak a források. Máshova csoportositják, hátha majdan sikerül.
dragstar
2023. május 09. 16:46
Helyette parászka lesz?
remi
2023. május 09. 16:36
Érdekes jelenségek vannak, amit igazából nem is értek, a szamantapóver nemrég lengette be, hogy ezeket az izéket (FOS) uszkve 7 milliárd forintnyi dollárral szórják meg, úgyhogy azt hinné az ember pénzeső van, minden a legnagyobb rendben. De a jelek szerint szamantapóver és a többi kitartójuk nem elégedett a teljesítménnyel. Egyébként az olvasottsági adatok szerint a hazai telefax néven futós rakásszar még úgy ahogy de jó számokat tud mutatni, a 444 nevű rakásfos viszont már lecsúszott a jelentéktelen kategóriába, a 24 van a rakás tetején.
buckafej
2023. május 09. 16:32
Tisztul Erdély élete. Mentek oda terjeszteni a libsi mocskot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!