Pingponglabdával ánuszában, áramütés miatt, önkielégítés közben halt meg egy női fürdőruhát viselő férfi Csehországban

2023. május 17. 20:15

Orvosi szaklapban számoltak be az esetről a Hradec Králové Egyetemi Kórház orvosai.

2023. május 17. 20:15
null

A 30 éves férfi pingponglabdával a fenekében halt meg, miután áramütés érte, miközben önkielégített – írta meg a Daily Mail. Az eset viszont kacifántosabb ennél. Ugyanis a férfiú éppen egy egyrészes női fürdőruhát viselt, és a lábát, a törzsét és a nyakát műanyagból és szövetből készült pántokkal szorosan körbekötözte.

Amikor a férfi holttestére rátaláltak, mellette egy egykezes masszírozógép hevert. Mint kiderült, a sok használattól megkopott szerkezet elromlott, s áramot vezetett a cseh testébe, pár centire annak a péniszétől.

A boncolás során találták meg a pingponglabdát a férfi ánuszában – többek között, ugyanis annak belében találtak egy „műanyag, áttetsző dobozban lévő díszes óvszert, amelyre egy címkét helyeztek, amin az áldozat keresztneve volt egy fekete tollal írva”. Ez a konstrukció 5,5 centis volt. Egy másikat az áldozat végbelébe fúródva találtak meg, az az egyetem orvosainak leírása szerint egy kerek, műanyag henger volt, amelyre műanyag fóliával rögzített pingponglabdát helyeztek.

Mellesleg a 30 éves cseh férfi a szüleivel együtt lakott.

Vizuális segédanyagot a talált tárgyak elképzeléséhez ide kattintva találhat.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. május 18. 20:44
Az itteni USA csicska ukránseggnyaló kommentelők hasonló figurák lehetnek :)
akkor ki
2023. május 18. 19:37
Hihetetlen! Eszméletlen! Felfoghatatlan! Ilyen nincs! És ezeknek kell drukkolni?! Beszarás már ez a világ! 6 ember mentheti illetve tisztíthatja meg a világot. A Pápa, Trump, Putyin, Hszi, Erdogan és Orbán!!!
akkor ki
2023. május 18. 19:33
:-))))))
MyOp
2023. május 18. 17:34
Ezt magyarul úgy nevezik, hogy megbaszta az áram.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!