A nemváltoztatáshoz való jog a sátánizmus alaptételeihez tartozik, ismerte el az amerikai sátánista szervezet

2023. június 18. 07:30

A Sátáni Templom támogatja lmbtq-tagjait.

2023. június 18. 07:30
null

A Sátáni Templom (The Satanic Temple, TST), az amerikai sátánisták „vallási” szervezetként működő amerikai székhelyű érdekvédelmi csoport felajánlotta, hogy „papjai” kiállnak a transz tagjaik mellett, és kijelentik, hogy

a nemváltoztató eljárások a sátánizmus alaptételeinek részét képezik.

A szervezet a Twitteren megosztott bejegyzésben azt írta, hogy a TST kifejezetten a transz tagjainak szánt olyan „szakértői szolgálatot” fog biztosítani, amelynek a célja, hogy elérje a nemváltáshoz való jog „vallási jogként” való elismerését, amennyiben valamelyik tagjuk „testi autonómiáját” megsérti bármelyik állami vagy szövetségi hatóság.

A TST saját bevallása szerint világszerte mintegy 700 ezer taggal rendelkezik, és a tanai között szerepel az emberi test feletti teljes személyes kontroll, így a nemváltás mellett többek között támogatják az abortuszhoz való jogot is.

***

A nácikhoz hasonlította az LMBTQ-ideológiát egy amerikai politikai kommentátor

„Ha nem akarod, hogy ideológiai szektának nevezzenek, csak annyit kell tenned, hogy nem viselkedsz úgy, mintha az lennél."

 

Nyitókép: Joseph Prezioso / AFP

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sólyom Tomi
2023. június 18. 19:55
Faszom kivan ezektől az lmbtq-s lobbista trollokból, akik le akarják járatni a normális kommentelőket, úgy csinálva, mintha csak komplett idióta lehet az, akinek a Biblia emberképe a mérvadó, nem a jött-ment tudományok pillanatnyi eredményei.
kepzelet
2023. június 18. 13:14
"Megteremtette Isten az embert a maga képmására, Isten képmására teremtette, férfivá és nővé teremtette őket. Isten megáldotta őket, és ezt mondta nekik Isten: Szaporodjatok..." Egyértelmű, hogy ha az isteni alapvetés a fentebbi, akkor a sátán abból mit kavar? Szaporodásra képtelen ciszgenderbuzulásosasztroszexuálistransz trutyit...
ki itt betépsz...
2023. június 18. 12:38
És ezeket anya szülte! Pont, mint azokat, akik még Ronald Reagannak is feltűntek. "Megfigyeltem, hogy azok, akik abortuszpártiak, már mind megszülettek." /Ronald Reagan/ Az a probléma, hogy élve születtek...aztán meg élve maradtak...hogy folytak volna le az apjuk térdén, vagy nyelte volna le az anyjuk őket! Környezetpusztítás a szimpla létezésük is. Az a 700.000 és több, életével elégedetlen, hülyére vett unatkozó, meg a többi ferde, LMBTQ-s debil ne is szaporodjon, egyetlen élő példány is sok belőlük a Föld nevű bolygón. Amelyik defektes fehérjehalmaz elégedetlen a DNS-ében kódolt nemével, tegyen magával, amit jónak lát: válasszon szektát, "hitet", akassza fel magát, dögöljön meg csöndben, láthatatlanul, ahol van. De a természet rendjét nem vitató, egészséges gondolkodású homo sapiens hadd maradjon a maga meggyőződése, az emberiség létezése óta "bevált" életénél! Ne zaklassák, ne nyomuljanak egyik életkorban sem azokra, akiknek a "hagyományos" férfi-nő kapcsolat tökéletesen beválik az anyatermészet és a józan ész megerőszakolása nélkül is!
EX_Terminator
2023. június 18. 12:22
Ez az állásfoglalás pont annyit ér, mint a transzqueer plébános meg annak a miséje és ugyanarra vezethető vissza behülyítették vagy belülről bevették őket. És ugyanazt fogja maga után vonni, mert ami sok az sok. https://i.insider.com/60eeeecf61b8600019f16feb?width=1000&format=jpeg&auto=webp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!