Elhunyt az a nő, akit majdnem élve temettek el

2023. június 18. 20:40

Az ecuadori kormány vizsgálatot indított, hogyan nyilváníthatták halottnak az asszonyt.

2023. június 18. 20:40
null

Elhunyt az a nyugalmazott ápolónő, Bella Montoya, akit múlt pénteken vittek kórházba, miután agyvérzést kaphatott. Az orvosok azt állapították meg – amikor nem reagált az újraélesztésre –, hogy az idős nő elhunyt. A család megkapta a halotti bizonyítványt, majd egy ravatalozóba vitte Montoyát. Ott azonban kiderült, hogy az ápolónő mégsem hunyt el.

Belülről kezdte el ütögetni a koporsót, ezt hallotta meg a gyászoló család.

Azonnal visszavitték a 76 éves nőt a kórházba, hét napig ápolták az intenzív osztályon, ám Montoya belehalt az agyvérzésbe.

Az ecuadori kormány vizsgálatot indított, hogyan nyilváníthatták halottnak az asszonyt, írja a BBC.

Nyitókép: Rafael Rodriguez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. június 18. 22:59
"Belehalt az agyvérzésbe" -- Lófaszt. Gondolom művileg gyors leállították a saját légzését és diadalittasan rárakták lélegeztetőre, onnan meg már úgyis kampó... (kanadai doki/aneszteziológus ismerőstől hallottam, akit ők ráraknak a lélegeztetőre, már ettől a ténytől önmagában 30-40%-uk sose ébred fel. Jó kis tüdőgyuszit, s egyebeket okoz, amit abban a helyzetben esélytelen legyőzni.) Szóval jók ezek a protokollok, amolyan nyugdíjkassza-kímélő megoldás... Ha emberke képes volt felébredni és ütögetni a koporsót, onnantól illett vón megmenteni, de nem igazán szokás ez sajnos.
cutcopy
2023. június 18. 22:16
"Belülről kezdte el ütögetni a koporsót, ezt hallotta meg a gyászoló család. Azonnal visszavitték a 76 éves nőt a kórházba" Ez nagyon kemény, kinyitották a koporsót és megkérdezték hogy anyuka marad vagy visszamegy a kórházba..?
tajtajacsak
2023. június 18. 21:55
Biztos? Kopp....kopp....
74bro
2023. június 18. 21:43
Szegény család. Másodszor kell temetést szervezniük. Ha megint elkezd kopogni a sportos hölgy, majd mindenki úgy tesz, mintha nem hallana semmit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!