Kiemelték a Titan roncsait

2023. június 28. 18:40

A balesettel kapcsolatos vizsgálatot az Egyesült Államok és Kanada közlekedésbiztonsági hivatalai, valamint az amerikai parti őrség, illetve a kanadai RCMP rendőrségi szerv folytatja le.

2023. június 28. 18:40
null

A Horizon Arctic nevű hajó fedélzetéről partra emelték a Titan búvárhajó roncsait az új-fundlandi St. Johnban – közölte a Yahoo News. A roncsokat – köztük a búvárhajó orrát és az oldalának egy részét az OceanGate logóval –

először a kanadai parti őrség telephelyére szállították, majd a Horizon Arctic fedélzetére helyezték.

A balesettel kapcsolatos vizsgálatot az Egyesült Államok és Kanada közlekedésbiztonsági hivatalai, valamint az amerikai parti őrség, illetve a kanadai RCMP rendőrségi szerv munkatársai folytatják le. Az amerikai parti őrség illetékesei azt mondták, hogy nyomozásuk első szakaszában a tengeralattjáró maradványait vizsgálják majd meg alaposan.

Elutasított szakértelem és némi woke - borítékolható volt a Titanic-látogató tengeralattjáró tragédiája?

A biztonsági szabályok teljes körű figyelmen kívül hagyása mellett a woke-ideológia is szerepet játszhatott a Titán eltűnésében.

***

Nyitókép: MTI/AP/The Canadian Press/Paul Daly

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2023. június 29. 19:30
Akkor szóljatok, ha a Titan-ic roncsát emelik ki.
darázs
2023. június 29. 06:33
csinos kis koporsó a legmodernebb technológiával tették helytakarékossá hogy csökkentsék az elhunytak ökológiai lábnyomát
vastaps
2023. június 28. 21:13
Mikor hoztak fel a roncsokat a serpak , ugy halottak , hogy valami zenekar jatszott lent a melyben... szilardot is felhoztak, de ahogy erinkezett az oxigennel ,azonnal meghalt. Azt a brosurat is felhoztak amit az a venasszony beledobott az oceanba... Talaltak egy uszo ajtot is , de uress volt. Kati nem volt rajta.
need-info
2023. június 28. 20:26
Kiskanállal szedték össze?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!