Az oroszok helikopterrel lövik a Wagner-csoportot (VIDEÓ)

2023. június 24. 12:37

Meg akarják akadályozni a Wagneresek gyors előre nyomulását Voronyezsnél.

2023. június 24. 12:37
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Wagner-csoport egységei elérték Voronyezset. Friss videók tanúsága szerint az orosz fegyveres erők harci helikoptereket küldtek egy voronyezsi olajraktárra, hogy ezzel is akadályozzák a Wagner-csoport csapatainak gyors előre nyomulását.

A videók alapján az oroszok Kamov Ka-52 Aligátor nevű harci helikopterről indított levegő-föld rakétákkal csaptak le az olajdepóra. 

A helyi források szerint a Wagner megpróbálták korábban az olajraktárat elfoglalni, hogy a konvojuk üzemanyagellátását biztosítani tudják.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2023. június 24. 18:20
Bazd, ezek tényleg azt hitték, hogy nyerhetnek. A usa Erdogánt nem tudta megbuktattni, majd Putyint fogja egy zsoldos sereggel. Öngól.
zuriktodor
2023. június 24. 17:15
Mivel orosz földön nem kell tartaniuk magukat a háborúval kapcsolatos szabályokhoz, valószínűleg harcban kivégzik mindet. Szerintem a Wagner elleni rakétatámadás is az árulás miatt volt. Hacsak nem egy ordas nagy trükk, hogy támadásra bírják az ukránokat.
Coupdetat
2023. június 24. 14:53
Láthatatlan helikopterek lehettek ... egyet sem láttam. ----------------------------------------------------------------------------- " Ezért a magamfajták esetében a rasszizmus ab ovo ki van zárva” – fogalmazott a kormányfő." „Beszéljünk ismét egyenesen. A tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről. (Orbán 2008-ban.) "Amit most hallok a baloldaltól, hogy a rezsit úgy kell csökkenteni, hogy kevesebb vizet, áramot meg gázt kell használni, ilyenkor van egy szó, amit az ember mond, csak az édesanyák iránti tiszteletből nem hangosan"
need-info
2023. június 24. 14:40
Ez a kis "mellékes" akció nem fogja eltántorítani az oroszokat a fő céltól, folytatódni fog az operáció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!