Az orosz biztonsági erők körbezárták a Wagner-csoport szentpétervári központját

2023. június 24. 09:45

Wagner-csoport pedig közben bejelentette, hogy az ellenőrzésük alá vonták az orosz katonai létesítményeket Voronyezs városában.

2023. június 24. 09:45
null

Az orosz biztonsági erők lezárták a szentpétervári Wagner Központ épületét – jelentette a RIA Novosztyi orosz állami média. A Telegram-csatornákon keringő videókon az látható, ahogy biztonsági emberek keringenek a kordonnal körbevett szentpétervári központ körül.

Nem sokkal később a Wagner-csoport bejelentette, hogy az ellenőrzésük alá vonták az orosz katonai létesítményeket Voronyezs városában.

Az orosz védelmi minisztérium pedig felszólította a Wagner-erőket, hogy térjenek vissza az „állandó bevetésre”.

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2023. június 24. 14:57
Hogy vergődnek az ávósgeci libshitek. Most nem tudjátok hová tartoztok, ugye mocskos szarháziak? Majd a vén sátán szaros buzi fia megmondja a központból. Hehehe
Tárkány Álmos
2023. június 24. 14:16
Kezdődik. Belülről fog szétrohadni az Oroszország nevű tákolmány. Kívülről csak tovább kell gyengíteni és segíteni a hamarosan fellázadó elnyomott népeket.
Senior
2023. június 24. 12:37
Öreg havernak is szólta, hogy szent Péter vár, sajna úgy is lett. RIP Pistabá! Témánál maradva. Ha nem tévedek Putyin részen a börtönből szabadított emberekből zsoldoshadsereget verbúvált, majd odaküldte őket a legkeményebb hadszíntérre, utánpótlásuk hadianyagba, egyebekben pedig akadozott, most fellázadtak. https://www.youtube.com/watch?v=Nl_Eo2QzqU4&ab_channel=BoneyMVEVO
doktorkronosz
2023. június 24. 11:46
Mi van fideszpatkányok, nincs kiadva világos utasítás hogy mit kell gondolni, össze vagytok zavarodva, mi gecik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!