Egy pöcegödörbe esett medvén és bocsán segítettek a román tűzoltók (VIDEÓ)

2023. július 22. 16:24

A tűzoltók egy létrát eresztettek le a gödörbe, amin a medvék sikeresen kimásztak.

2023. július 22. 16:24
Egy medve.

Egy vendéglő befedetlen pöcegödrébe zuhant egy anyamedve és a bocsa a romániai Sinaián, a csapdába került állatokhoz szombaton kora reggel riasztották a hatóságokat – írta meg a Transtelex.

A katasztrófavédelmi felügyelőség szerint hősiesen védte az anyamedve a bocsát. Úgy próbálta megmenteni a bocsot attól, hogy az ürülékbe fulladjon, hogy a feje búbján tartotta.

A lap tájékoztatott róla, hogy a tűzoltók egy létrát eresztettek le a gödörbe,

hogy a medvék maguktól kimásszanak. Végül mindkét állap sikeresen megmenekült, előbb az anyamedve, majd a bocs is kikapaszkodott a pöcegödörből. A Prahova megyei katasztrófavédelmi felügyelőség rögzítette a mentési akció néhány részletét.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép:  MATTHIAS BEIN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. szeptember 16. 05:02
Ragyogó felvétel. A medvékből semmit nem látni.
Tehetős Totó
2023. július 23. 11:44
...mindeközben emberi maradványokat találtak az Udvarhely közeli Székelydobó falu határában. valószínűleg egy, a hétvégi házában dolgozó, pár napja eltűnt férfiéi.Minden jel szerint megve marcangolta szét. Borboly Csaba megyei elnök sunnyogással vádolja a nyomozó szerveket. A menesztett környezetvédelmi és erdészeti miniszter, Tánczos Barna 438 veszélyes medve kilövését engedélyezte a többezerből...Az új román miniszter leállította rendelet végrehajtását, nehogy trófea vadászat legyen belőle. Úgy néz ki az olájoknak a székelyek a trófeák!
masikhozzaszolo
2023. július 23. 09:06
A múltkor volt valami cikk, hogy milyen sok a csatornázatlan terület.
masikhozzaszolo
2023. július 23. 09:05
1. Ezt a pácolási módot nem ismertem. 2. Az ember esélyei javulnak. megérzik, ha szél felől jön a medve. 3. Főnök lesz az erdőgyűlésen, ha elmennek egyáltalán a medvék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!