Képmutatás: magángéppel repült a klímakonferenciára a környezetvédelmi miniszter, de a kamerák előtt azért biciklire pattant

2023. július 12. 08:02

Teresa Ribera spanyol tárcavezető klímaharca. Első fejezet.

2023. július 12. 08:02

Az ökológiai átmenetért és a demográfiai kihívásért – lefordítva: a környezetvédelmi és migrációs ügyekért felelős szocialista spanyol miniszter, Teresa Ribera egy Falcon típusú repülőgéppel érkezett Valladolid városába egy klímakonferenciára. A politikust a repülőtérről páncélozott Opel Insigniák szállították a belvárosba; majd ott, az egyikből kiszállva egy bérelhető kerékpárra pattant, hogy kamerák előtt „környezettudatosan” érkezzen az eseményre.

Apró megjegyzés, hogy a páncélozott Insigniák fogyasztása akár a 30 litert is meghaladhatja száz kilométeren, a nehéz szerkezet, golyóálló üvegek s egyebek miatt.

 

„Az ideológiai környezetvédelem képmutatása egy videóban”

 

– jegyezte meg Francesco Giubilei, konzervatív történész, környezetvédő, A természet megőrzése című kötet írója.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. július 12. 13:41
Fasz szopó fideszes kutyák! Mikor mentek labor vizsgálatra köcsögök? Ja, amikor majd a gazdi meg engedi! Mikor jön az Eus pénz kutyák? Ja!!!!!!!!!!!!
Akitlosz
2023. július 12. 13:09
A hatalmat mindig jellemezte a vizet prédikál és bort iszik hozzáállás. A hatalmon lévők nem úgy élnek és nem is akarnak úgy élni, mint amilyen követendő életet hirdetnek a tömegeknek. A szegények járnak csak biciklivel, akiknek nem telik magánrepülőgépre és páncélozott autóra meg testőrökre. A politikusok viszont magánrepülőgéppel, páncélautóval és biciklivel járnak. Testőrök gyűrűjében. Egyetlen hiteles vezető politikust tudok csak mondani az egész történelemben, aki egy ország vezetőjeként is úgy élt, mint a nép. José_Mujica Uruguay egykori elnöke. https://www.youtube.com/watch?v=JqhCAORmsaE Elnöki jövedelmének 90%-át jótékony célra adományozta. https://www.youtube.com/watch?v=l-RdJsY13Fo
Fed74
2023. július 12. 11:18
A futó bolond gazdátok mivel jár nyaralni, fideszes fasz szopók? Ja, nem hallom! Állami géppel, a közösből ugye fasz szopók? Úgy hogy a pofátokat súlyba, hazaáruló csicska banda!
Namond
2023. július 12. 11:16
Teresa Ribera nem rokona kamugelikének vagy csak ugyanott mosatják az agyukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!