Na ennyi volt a trumpista szélsőrepublikánus és altright cuccoknak, a ner szépen túllép ezen (is)

2023. augusztus 16. 18:56

Valóban túl idegen, azaz túl nyugati, túl demokratikus, túl libernyák ez a valódi jobboldali és valódi nemzeti ébredéshez képest.

2023. augusztus 16. 18:56
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„»Miközben a Békés Márton-i értelemben vett nemzeti blokk egyik része (nevezzük »blokknak«) lassan bezárja magát a számunkra idegen, angolszász neokonzervativizmus ideológiai börtönébe (lásd L. Simon László okfejtését az MCC Feszten szerzett benyomásairól), végre a »nemzeti« rész is ébredezni kezdett. Ennek egyik jele, hogy újra értelmes és építő közbeszéd indult Trianon meghaladásáról, a rendszerváltoztatás utáni két zavaros évtized hibáiról és árulásairól, a revizionizmus útjáról.« – írja Huth Gergely a Magyar Nemzetben.

Na ennyi volt a trumpista szélsőrepublikánus és altright cuccoknak, a ner szépen túllép ezen (is).

Valóban túl idegen, azaz túl nyugati, túl demokratikus, túl libernyák ez a valódi jobboldali és valódi nemzeti ébredéshez képest, mely az 1920 és 1944 közötti egyetlen igaz magyar utat jelenti.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Huth Gergely

Magyar Nemzet

Idézőjel

Értelmes és építő közbeszéd indult Trianon meghaladásáról.

Nyitókép: Kékjáték Kiadó


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holger82
2023. augusztus 29. 19:47
Valaki lefordítani, hogy miről beszélt Farkas Attila? Mert a szokásos zavaros írás tőle, megspékelve a Horthy-rendszer szokásos gyalázásával.
fabulon a bőre őre
2023. augusztus 16. 20:53
Mintha fordítva lenne. De beetetős horognak jó.
Pelso j.
2023. augusztus 16. 20:25
lofejazagyban-2@: Csupán véletlen lenne? Nem zárható ki, hogy most egy darabig az angolszász kultusz felé elhajlás mihaszna témájával lesztek etetve.
Pelso j.
2023. augusztus 16. 20:19
"értelmes és építő közbeszéd indult ....." hahaha AZ altright meg haszontalan hablaty volt, minek emlegetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!